Magazín Elita

NA PLESE NESLUŠNĚ VÍCE CHVÁLILI AUTO MONIKY BAGÁROVÉ, NEŽ JI SAMOTNOU?

NA PLESE NESLUŠNĚ VÍCE CHVÁLILI AUTO MONIKY BAGÁROVÉ, NEŽ JI SAMOTNOU?

Ples automobilky na Žofíně byl stylový, hrál se rock v podání legendární kapely Lucie, Mezi hosty nechyběly hvězdy českého šoubyznysu – někdo přímo vystupoval, někdo se přišel jen podívat, užít si zábavu, dobré jídlo, pití, příjemnou společnost a samozřejmě i tanec. A jak to na podobných akcích tradičně bývá. O dámy v krásných róbách také nebyla nouze. Nutno podotknout, že i jejich protějškům to ale velmi slušelo.

Roman Vojtek v doprovodu své přítelkyně Petry Vraspírové na sebe prozradil, že když vyráží do společnosti, obrátí se sem tam i na profesionály. „Ano, občas mi poradí módní návrhářka, která na podobné akce obléká mou partnerku a vždy nás hezky sladí!“ S péčí o svůj zevnějšek to ale jinak prý nijak nepřehání. A co sympatický herec považuje za svůj největší úspěch v životě? „Asi to, že jsem se ještě nezbláznil,“ dodal s úsměvem.

A jak vlastně vznikl nápad uspořádat tento ples? „Toyota je už druhým rokem nejrychleji rostoucí značka na českém trhu. Jako poděkování našim klientům jsme se rozhodli uspořádat reprezentační ples, který se jistě stane hezkou každoroční tradicí,“ odpověděl generální ředitel společnosti Toyota Central Europe Czech, Martin Peleška.

Nejen, že se ples velmi vydařil, vybralo se i neskutečných 99 000 korun, které byly věnovány Českému paralympijskému výboru.

Jako moderátor večerem provázel Jakub Prachař a tak je jasné, že o zábavu bylo postaráno i v tomto směru. Herec je svým smyslem pro humor velmi známý. Na otázku, s kým nejraději oslavuje, stručně odpověděl: „Se psem“ a co nejraději poslouchá za volantem, bleskově odpověděl „Agátu.“ Stručná odpověď zazněla v tomto případě i od Romana Vojtka, který svou odpovědí dal opět najevo, jak moc zamilovaný je. Nejraději totiž slaví se svou láskou.

Jak každý ví, plesy se nesou především v duchu hudby a tance. O skvělý hudební doprovod se postaral Moondance Orchestra – orchestr Martina Kumžáka, v čele se známou vokalistkou a muzikálovou zpěvačkou Dashou. Na oblíbené melodie si přišli zatancovat manželé Pohlreichovi i půvabná herečka Kristýna Leichtová s přítelem. Zazpívala také Monika Bagárová, která je tváří automobilky Toyota, a tak zde samozřejmě nemohla chybět. Zpěvačka byla jako vždy velmi okouzlující a nám se svěřila, jak je spokojená se svým vozidlem, ve kterém tráví opravdu hodně času.

 „S mojí Toyotou se mi jezdí skvěle, zvykla jsem si na tichý provoz hybridu i na zájem lidí, kvůli krásnému designu. Chtěla jsem ji i pojmenovat, ale poslechla jsem jednoho moudrého člověka, který mi radil, ať to nedělám. Ať se zkrátka na auto citově nenavazuju,“ prozradila zpěvačka a přidala vtipnou historku, která se jí přihodila: „Jednou ve slovenské televizi za mnou přišel na parkovišti pán, který byl úplně u vytržení. Myslela jsem, že je to můj nadšený fanoušek. Jenže jak se přibližoval, říká: „Jé, vy máte tu novou Toyotu, to je tak krásné auto!! Jé, Moniko, to jste vy,“ smála se.

Poněkud netradiční přístup ve svém vozidle razí Michal Dvořák z kapely Lucie, která sklidila ohromný úspěch – aby taky ne, její hity zná a rád si zazpívá snad každý z nás. Od Romana Vojtka jsme dokonce slyšeli, že je jejím velkým fanouškem, a proto mu dělá společnost také na jeho cestách autem. „Nejenom že Lucii v autě poslouchám… Otáčím i volume doprava!“ To zpěvák z legendární kapely podle svých slov naopak v autě hudbu nikdy neposlouchá. „Pouštíme si audioknihy, nebo rozhlasovou stanici, kde se jen mluví, ale nehraje tam žádná hudba. Stejně jako jiná povolání, ani já si nemíchám práci do soukromí, proto hudba v autě prostě není,“ překvapil svým neobvyklým přístupem Michal Dvořák.

FOTO: Toyota Central Europe Czech

Fotogalerie
7630 7631 7632 7633

Další články z rubriky

Laura a její tygři zahrají v Lucerna Music Baru pro tygry a pokřtí nové album

Laura a její tygři zahrají v Lucerna Music Baru pro tygry a pokřtí nové album

JEČ-MAN: Nejsem jenom slaměnej panák!

JEČ-MAN: Nejsem jenom slaměnej panák!

Hudebník Karel Havlíček věnoval svoji novou desku těhotným ženám

Hudebník Karel Havlíček věnoval svoji novou desku těhotným ženám

O5 a Radeček dávají ochutnat z nové desky. V romantické písni se spojili se zpěvačkou Elly

O5 a Radeček dávají ochutnat z nové desky. V romantické písni se spojili se zpěvačkou Elly

Jitka Čvančarová zazpívala dojemně svým „Motýlkům” do nebe

Jitka Čvančarová zazpívala dojemně svým „Motýlkům” do nebe