Magazín Elita

ŠPALDOVÝ ŘEZ Z JAVORNÍKU

ŠPALDOVÝ ŘEZ Z JAVORNÍKU

Po špaldovém pečivu každý nesáhne, což je velká škoda. Nevíte-li jaké pečivo tohoto druhu vybrat, tak věřte, že chybu neuděláte, když si vyberete křehký řez ze špaldové směsi s ovocnou a tvarohovou náplní z Ekofarmy Javorník. Osvědčená receptura tohoto zákusku vás může chuťově velmi mile překvapit. Jasným bonusem však je to, že si špalda i po zpracování zachovává všechny živiny, minerální látky, vitamíny a trávící enzymy.

Ekofarma Javorník je významným producentem pšenice špaldy a se špaldovým pečivem pravidelně již řadu let sbírá potravinářská ocenění. Velmi žádané špaldové řezy s náplní, seženete nejen ve Farmářské prodejně ve Štítné nad Vláří, ale i v prodejnách potravin a zdravé výživy. 


Další články z rubriky

Letní menu restaurace The Artisan zve na cestu plnou chutí, vůní a sezónních inspirací

Letní menu restaurace The Artisan zve na cestu plnou chutí, vůní a sezónních inspirací

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Mazlíček na cestách: užitečné tipy před letní dovolenou

Mazlíček na cestách: užitečné tipy před letní dovolenou

Na zdraví