Magazín Elita

ŠPALDOVÝ ŘEZ Z JAVORNÍKU

ŠPALDOVÝ ŘEZ Z JAVORNÍKU

Po špaldovém pečivu každý nesáhne, což je velká škoda. Nevíte-li jaké pečivo tohoto druhu vybrat, tak věřte, že chybu neuděláte, když si vyberete křehký řez ze špaldové směsi s ovocnou a tvarohovou náplní z Ekofarmy Javorník. Osvědčená receptura tohoto zákusku vás může chuťově velmi mile překvapit. Jasným bonusem však je to, že si špalda i po zpracování zachovává všechny živiny, minerální látky, vitamíny a trávící enzymy.

Ekofarma Javorník je významným producentem pšenice špaldy a se špaldovým pečivem pravidelně již řadu let sbírá potravinářská ocenění. Velmi žádané špaldové řezy s náplní, seženete nejen ve Farmářské prodejně ve Štítné nad Vláří, ale i v prodejnách potravin a zdravé výživy. 


Další články z rubriky

Nadýchaná vánoční klasika, bez které by nebyly Vánoce

Nadýchaná vánoční klasika, bez které by nebyly Vánoce

Kolik stojí světové štědrovečerní tabule? Ta česká patří k energeticky nejšetrnějším

Kolik stojí světové štědrovečerní tabule? Ta česká patří k energeticky nejšetrnějším

Buddha-Bar Praha: nové zimní menu šéfkuchaře Jana Voráčka

Buddha-Bar Praha: nové zimní menu šéfkuchaře Jana Voráčka

Zimní Instagram průvodce: fotogenické Livigno mimo sjezdovky

Zimní Instagram průvodce: fotogenické Livigno mimo sjezdovky

Káva ve vánočním cukroví: vůně, která kouzlí atmosféru

Káva ve vánočním cukroví: vůně, která kouzlí atmosféru