Magazín Elita

GRAND OPENING LETNÍ TERASY VE FITKU HANKY KYNYCHOVÉ

GRAND OPENING LETNÍ TERASY VE FITKU HANKY KYNYCHOVÉ

Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová uvítala celou řadu hostů, známých tváří a přátel na Grand openingu, který se konal na letní terase v pražské Pankráci v jejím fitku.  A že je právě 13., tak na to nedala a dobře udělala, vše se totiž vyvedlo na jedničku.

Na openingu na letní terase Fitka Hanky Kynychové tom opravdu žilo.  Přišla celá řada příznivců zdravého životního stylu, příznivců cvičení, známých osobností a hostů, mezi kterými nechyběl ani místostarosta Prahy 4 Lukáš Zicha, který spolu s manželem známé cvičitelky Jindřichem provoz terasy slavnostně zahájil přestřižením pásky. Svým zpěvem se k nim připojila Linda Finková, která věnovala Kynychové píseň Teď královnou jsem já. Spontánně do zpěvu zapojila i Milana Peroutku, který se rovněž ujal role kmotra. S Kynychovou se poznal v TV Óčko, kde v přímém přenosu plnili výzvu, dělali minutu kliky. Tuto výzvu si zopakovali i na openingu, kdy Kynychová neváhala v šatech a podpatcích pokořit mladého sportovce.

Hana Mašlíková Reinders je aktivní nastávající maminkou, která cvičí i v osmém měsíci těhotenství, proto neváhala a také přijala roli kmotry letní terasy. Marek Dědík dorazil tradičně v doprovodu snoubenky Terezy. Nebyl však úplně v kondici, už několik týdnů ho trápí bolest zubu, která neustupovala ani v den openingu a na akci přišel rovnou od zubaře. Marek je ale silný chlap, zdravotní komplikace mu nebránila zajímavou akci navštívit.

Opera Divas alias Tereza Mátlová, Andrea Kalivodová a Pavlína Sénič jsou pravidelnými klientkami fitka, proto i ony dorazily na letní párty.  Heidi Janků a Petr Vojnar jsou také pravidelnými hosty a pravidelně cvičí Hančiny lekce Břišní pekáč. Petr Vojnar přišel dokonce s celou rodinou, aby malý Sebík viděl, kde jeho tatínek rýsuje svaly. Muzikálový Rocky Honza Kříž, se pod vedením Hanky připravoval na svoji muzikálovou roli proslulého boxera. Doprovázela ho manželka Maruška, která odvážností oděvu směle konkurovala pořadatelce celé akce. Známá herečka Markéta Hrubešová dorazila v doprovodu dcery Kristel a i k jejímu překvapení si zkrátila cestu, navíc se nechtěla prodírat davem, neváhala tedy a ladně se protáhla oknem. Herecká kolegyně Denisa Nesvačilová jí hlídala sukni, aby nebylo vidět více, než Hrubešová chtěla ukázat. Akci podpořili i další osobnosti, například Kateřina Neumannová, vždy galantní Karel Voříšek, stále usměvavá Štěpánka Duchková, stylista Kája Pavlíček, zpěvák Jan Kopečný nebo herečky Hana Gregorová a Kristýna Janáčková. 

Nyní známá cvičitelka otevřela terasu, kde se můžete potkat se známými osobnostmi, příjemně pojíst, popít, ale hlavně si za příznivého počasí zacvičit a ještě prozradila: „Na příští rok mám v plánu větší projekt, co se cvičení na čerstvém vzduchu týká, proto je tato terasa takovým pilotním programem,“ přiblížila své plány anka Kynychová.

Grand opening letní terasy Fitka Hanky Kynychové se mohl uskutečnit i díky štědré podpoře partnerů: Restaurace La Boca, SlimPasta, Mladý kokos, Asklepion, Phytomer, United Brands, Úsovsko Food – výrobce tyčinek Fit, CEP sports, MonAmi, Cemio Kamzík, Miluju kokos, MaxSport a Sauna Spot Dvorce.

Fotogalerie
6755 6756 6757 6758 6759 6760 6761

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih