Magazín Elita

ÚSPĚŠNÝ VEČER PRO DOBROU VĚC PROBĚHL V JAROMĚŘI

ÚSPĚŠNÝ VEČER PRO DOBROU VĚC PROBĚHL V JAROMĚŘI

Jaroměř hostila již sedmnáctý ročník charitativní akce Večer pro dobrou věc, který tradičně pořádal David Novotný. Večerem provedl Martin Zach s Miluškou Bittnerovou a měli plné ruce práce, vždyť se to tam osobnostmi jen hemžilo.

Martin Chodúr dorazil i přesto, že hrozilo, že nebude moc vystoupit. Několik dní totiž bojoval se zánětem hrtanu a nachlazením. „Takhle velký lékový arsenál jsem si dlouho nikam nevezl“ komentoval svůj stav Chodúr. Anička Slováčková něco málo prozradila ze svého soukromí a potvrdila, že už není sama. „Seznámili jsme se v pizzerii, jsme spolu od prosince a jsem s ním šťastná, rodiče ho už poznali a schvalují mi ho“ odtajnila Anička a my jen dodáváme, že onene rytíř tu pizzerii vlastní. I Kamila Nývltová je nyní zamilovaná a moc toho prozradit nechtěla. „Nebydlíme spolu, ale je to moc fajn a jsem šťastná,“ prozradila zpěvačka. To Ilona Csáková si odskočila ze Špindlerova Mlýna, kde tráví se svými dětmi prázdniny. „Já jsem si přijela sem odpočinout od dětí“ smála se v zákulisí Ilona. Ta zhubla 8kg a vypadá skvěle. „Začala jsem cvičit a běhám kolem dětí, do toho vystoupení a ono to jde samo“ krčila rameny Ilona. Mladinká Nelly Řehořová přijela do Jaroměře s pro změnu s novým repertoárem. „Je toho hodně, vymýšlíme nové písničky a projekty, do toho natáčím filmy a ještě mám školu a na kluky nemám vůbec čas“ smála se Nelly Řehořová.

Miluška Bittnerová na akci laškovala s semifinalisty Muže roku Davidem Jačkem a Matyášem Hložkem. „Přiznám se, že mi jsou oba velmi sympatičtí a klidně bych zašla na kafe s nimi“ dodala v zákulisí, ale bez okolků pěkně nahlas, Miluška Bittnerová. David Jaček je z Nového Města nad Metují a Matyáš Hložek pracuje jako trenér v posilovně v Praze, dále studuje, hraje hokej a fotbal. A pozor, pánové, přihlášky do Muže roku můžete stále ještě zasílat.

Výtěžek ve výši 68 525Kč ve finanční a materiální výši obdrží Muž roku Martin Zach, Základní škola speciální v Jaroměři, Stacionář Cesta v Náchodě, Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují. „Jsem velmi rád, že se podpoří opět zařízení, které to potřebují," dodal pořadatel David Novotný.

Večer se odehrál za vydatné podpory města Jaroměř a Městského kulturního střediska. Akci ocenil místostarosta města Jaroměř Jiří Kubina slovy: „Je to již tradice a hodnotím tuto akci jako velmi významnou pro Jaroměř a je již stálicí v našem městě." Záštitu nad akcí přijala místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny a poslankyně Soňa Marková.

Fotogalerie
6518 6519 6520 6521

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih