Magazín Elita

TRIO OPERA DIVAS PODPOŘILO DOBROU VĚC

TRIO OPERA DIVAS  PODPOŘILO DOBROU VĚC

První a jediné dámské operní trio v Čechách, které si říká Opera Divas si našlo v adventu čas i na podporu dobré věci. Pavlína Senič, Andrea Tögel Kalivodová a Tereza Mátlová se vydaly společně na kliniku estetické medicíny Petra Clinic nejen, aby si užily důkladné individuální péče o pleť, vlasy a celé tělo, ale především proto, aby podpořily společenské odpoledne a zazpívaly pro speciálně pozvané hosty kliniky. Mezi hosty nechyběla prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová, která převzala finanční dar od majitelů kliniky manželů Řehořkových, který poputuje na pomoc dětské hematologii a onkologii. 

„Od října jsme po oba měsíce přispěli z každého omlazujícího ošetření. V kasičce potom zůstalo 5 108 korun. S manželem jsme se však rozhodli, že Kapce naděje  dáme ještě jednou stejnou částku, která se vybrala. Konečný dar tedy činí 10 216 korun. V lednu budeme pokračovat akcí „KAPKA TUKU PRO KAPKU NADĚJE. Z každého odtučňovacího ošetření opět přispějeme“ upřesnila původ peněz majitelka Petra Clinic  Petra Řehořková.

Hosté byli z vánočního vystoupení tria Opera Divas, které se odehrávalo na terase kliniky, nadšení. Tři maminky „Divasky“, jak si někdy říkají, mají v adventním období také plné ruce práce. Stále koncertují a připravují vše, aby bylo i u nich na Vánoce vše, co nejlépe připraveno.  Návštěvu vyhlášené oázy zdraví a krásy Petra Clinic  si opravdu užily, i když venku pěkně mrzlo a pofukoval studený vítr, vynahradily si to posléze, když o ně bylo pečováno. „Pro mne je čas strávený na klinice celkovým uvolněním, odpočinkem a terapií, kdy se soustředím pouze na sebe a plně si ten můj čas užívá a nyní při předvánočním shonu je to opravdu příjemné. Mám velmi ráda tradice a setkávání s rodinou a přáteli. To je pro mě v čas vánoční nejvzácnější.“ sdělila usměvavá pěvkyně Pavlína Senič.

Nastávající mamince to opravdu sluší a všechny překvapila, jak moc je v těchto dnech vytížená. „Adventních a vánočních koncertů je hodně. Snažím se mezi nimi dobře vyspat a správně se naladit. Musím říct, že mi tyto koncerty s neopakovatelnou sváteční atmosférou, přinášejí radost a duševní uspokojení“, pověděla nám Andrea Tögel Kalivodová a dodala: „Určitě, je to jedno z nejkrásnějších období v roce, navíc teď co máme Adriánka se s manželem na Vánoce těšíme dvojnásob.“ My ještě dodáváme, že druhé miminko je na cestě a rodinka se ho nemůže dočkat.

Třetí členkou operního tria je Tereza Mátlová a ta prozradila, že se na klinice nechává s oblibou hýčkat při masážích obličeje a dekoltu a v budoucnu prý ráda vyzkouší i peeling. „Adventní čas miluji. Je to čas více uspěchaný, než bych si přála, ale to je spojené s mojí prací.“

My jen ještě prozradíme, že trio OPERA DIVAS vzniklo v roce 2015 a má před sebou pásmo exkluzivních koncertů Divy lásky a hudby, ale to až Andrea Tögel Kalivodová přivede na svět očekávané miminko.

Foto: Lenka Žáčková

Fotogalerie
6139

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih