Magazín Elita

A JE TO TADY, HANKA KYNYCHOVÁ OTEVÍRÁ NOVÉ FITKO

A JE TO TADY, HANKA KYNYCHOVÁ OTEVÍRÁ  NOVÉ FITKO

V Praze na Pankráci přibyl stánek dobré kondičky. Nejznámější česká cvičitelka Hanka Kynychová otevírá nové fitko.  Po deseti letech se rozhodla změnit své působiště, a to z několika důvodů. „Modřany už mi začaly být malé, chtěla jsem se přiblížit všem, který si se mnou chtějí zacvičit. Na Pankrác je blízko téměř odevšad, protože je to na metru,“ vysvětlila důvod velkého stěhování Kynychová.

Fitko, které několik měsíců stavěl její manžel, představila cvičitelka Kynychová nejdříve svým kamarádům a známým a teď už otevírá i pro širokou veřejnost. Že se máme na co těšit je více než jasné. Fitko nabízí skupinové lekce pro ženy i muže, funkční tréninky, H.E.A.T. Program, prostornou posilovnu nebo třeba relaxaci v infra sauně. Nebudou chybět ani taneční lekce s králem podpatků Filipem Jankovičem nebo s hvězdou soutěže StarDance Markem Dědíkem. Oblíbený program Pilates bude předcvičovat i známá choreografka a tanečnice Leona Qaša Kvasnicová.

Prostory nového fitka, které mimo jiné zdobí Hančiny akty od Lenky Hatašové, přišla omrknout celá řádka známých osobností, které s Hankou již cvičí nebo jí pravidelně podporují v rámci jejích charitativních aktivit pro děti z dětských domovů.

Největším překvapením byla návštěva Petry Janů, která dokonce improvizovaně á kapela zazpívala svojí píseň Moje malá premiéra a Hanku Kynychovou tak dohnala přímo k slzám. „Byl to silný zážitek. Fitko jsem den před akcí vlastníma rukama uklízela, stěhovala a čančala, bylo to velké vypětí, proto jsem byla na měkko,“ sdělila pocity majitelka nového moderního fitka, která po celý den neskrývala slzy dojetí.

Mezi další gratulanty patřila i Heidi Janků, která sice necvičí, ale slíbila, že na Břišní pekáč zajde. Pravidelnými klienty Hančina fitka jsou už několik let Radim Schwab, Jan Potměšil, Leona Machálková nebo Petr Vojnar, kteří nemohli na openingu chybět.

Nová předsevzetí si daly třeba Tereza Mátlová, Lucie Benešová, Bára Kodetová nebo Hana Gregorová, které se na cvičení s Hankou už těší. Chybět v Hančině fitku nebude ani Miluška Bittnerová, která však bude spíše navštěvovat sauny a pít dobrou kávu na terase.

Mezi kmotrami pak nechyběly ani majitelky krásných postav Klára Doležalová, Eva Perkausová, Daniela Šinkorová, Sandra Parmová, Jana Bernášková nebo Kristýna Janáčková a Katka Kristelová, které několik let cvičí podle Hančiných DVD.

Může sportovce na představení Fitka Hanky Kynychové reprezentovali také Jakub Kohák, youtuber Ati a Jan Rosák, který přišel Hanku podpořit na základě setkání v soutěži Pevnost Boyard, kde Kynychová předvedla fenomenální výkon v díře s hady.

Hanka Kynychová převzala kytici od místostarosty Prahy 4 Zdeňka Kováříka a podporu přišla vyjádřit také místostarostka Iva Kotvová.

Velký dík patří partnerům nového fitka, kterými jsou Eta, Goddess, Kik, Slim Pasta, CEP sports, Dieta, Draw etc., Fitness menu a dále pak partnerům velkého openingu - Penam Fit Den, Vinařství Stanislav Mádl, Bobble, Cemio Kamzík, Stefanel, sekt Rotkäppchen (United Brnads), Vivo Bars, tyčinky Fit, kokosová voda Miluju kokos, Šmakoun, obuv CCC,  Crystalis, Huawei a Arkády Pankrác.

Fotogalerie
6026 6028 6029 6031 6032 6034

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih