Magazín Elita

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT V RÁMCI FESTIVALU SPORTU, TANCE A ZÁBAVY?

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT V RÁMCI FESTIVALU SPORTU, TANCE A ZÁBAVY?

Brněnské výstaviště se od 4.-6. 11. 2016 stane centrem pro všechny, kteří se ve svém volném čase rádi pobaví. Tradičně se zde totiž bude konat Festival sportu, tance a zábavy. K veletrhům SPORT Life, Dance Life Expo a In-Joy se letos nově přidává i You2ber Life. Připravili jsme pro vás několik tipů, které byste při návštěvě festivalu neměli rozhodně minout.

Pokus o překonání tanečního rekordu

Populární pokus o překonání tanečního rekordu v počtu lidí tančících na jednom místě na stejnou choreografii nesmí chybět. Loni si spolu s dalšími 1216 tanečníky zatančili Ondřej Sokol a Jiří Mádl. Stanovili tak aktuálně platný rekord a na letošní aktéry rozhodně nečeká lehký úkol. Kdo tedy v listopadu na píseň Smooth Criminal od Michaela Jacksona roztančí publikum? Svou účast si zopakuje Ondra Sokol, který bude mít po svém boku dva skvělé parťáky – Jakuba Koháka a Lukáše Pavláska.

You2ber Life – setkání s českou you2berskou scénou

Sobota bude patřit you2berům. Na festival přijede téměř 20 předních internetových hvězd. Pro návštěvníky je připraven kromě klasického programu také bohatý VIP program. Zažijete jedinečnou show plnou her a zábavy. Dozvíte se i cenné rady o tom, jak úspěšně založit vlastní kanál. Jedině v rámci VIP zóny se také můžete s you2bery vyfotit a získat jejich podpis. Svou účast potvrdili Fatty Pillow, House, PedrosGame, Kovy, Gabrielle Hecl, Jmenuju se Martin, Misha, Metadon, Anna Sulc, Barbora Votíková, Veronika Spurná, Porty, Fayne, Makyna016, MarweX, Peťan, Vendali a Denča HD.

Kondice, hubnutí a fitness zóna

Návštěvníci budou moci na festivalu nahlédnout do světa nejnovějších trendů v oblasti zdraví a kondice. Tipy ohledně zdravého životního stylu budou dávat nejen výživoví poradci, ale také třeba Hanka Kynychová. K vyzkoušení bude samozřejmě řada fitness aktivit. Ve fitness zóně se ještě můžete těšit na Spinning a H.E.A.T. Na své si přijdou také fanoušci CrossFitu, běhání i posilování. Novinkou na festivalu bude indoor speed test, díky kterému se dozvíte rychlost svých reakcí. Na expozici firmy Nové Fitness si budete moci vyzkoušet EMS trénink. Připraveni budou i trenéři ze studií BODY EXPRESS.

Množství sportovního vybavení i sportovních aktivit

Své expozice představí přední dodavatelé sportovního oblečení a dalšího vybavení. Zájemci si však budou moci celou řadu tradičních i netradičních sportů vyzkoušet na vlastní kůži, např. hokejbal, badminton, lukostřelbu, šplh nebo basketbal. Chybět nebudou ani vodní sporty – skimboarding, potápění, veslování a další.

Program je připraven i pro rodiny s dětmi

Nudit se nebudou ani ti nejmenší členové rodiny. V in-line školičce si mohou vyzkoušet své první „krůčky“ na kolečkových bruslích nebo mohou otestovat některé z mnoha koloběžek. Zkusit si mohou i sportovní trenažéry nebo třeba jízdu na čtyřkolkách. Bohatý program připravilo i statutární město Brno. Ti nejmenší si mohou vyzkoušet, jak se řídí tramvaj nebo autobus. K dispozici bude také dětský koutek plný hraček a kvalifikovaného dohledu, takže se rodiče nemusejí o své ratolesti bát – budou rozhodně v dobrých rukou. Tradičně nebude chybět lanovka, Barmský most nebo Tarzaní skok.

Extrémní sporty ve dvou halách

Potěšeni budou i milovníci adrenalinu. Jsou pro ně totiž připraveny hned dvě haly extrémních sportů. Správný fanoušek zrychleného tepu by si neměl nechat ujít MERCEDES-BENZ GRAND BMX 2016 o titul Mistra ČR v minirampě. Na festivalu můžete narazit také na Mistra světa v BMX Flatland Dominika Nekolného, který zde předvede svou show. Konat se budou i závody biketrialu, konkrétně 9. závod seriálu MČR, PČR a Poháru ČMF. Adrenalin si dále budete moci zvýšit např. při tarzaním skoku, na barmském mostu nebo třeba v lanovém centru.

Herní pavilon C

Festival nabízí komplexní program pro všechny a výjimkou nejsou ani fandové her. V herním pavilonu se bude konat finále Mistrovství ČR v počítačových hrách, které bude letos nově doplněno o Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. PC hráči si zahrají hry Counter-Strike, Hearthstone a League of Legends. Naopak hráči mobilních her si zasoutěží ve hrách Vainglory a Clash Royale. Pro veřejnost bude k vyzkoušení připraveno také přes 100 herních počítačů.

Taneční soutěže, workshopy a vystoupení

Tanečníci si budou moci vyzkoušet různé taneční styly v rámci workshopů vedených předními lektory. Nabídka stylů je opravdu široká – hip-hop, pole dance, step a další. Odehraje se několik tanečních soutěží jako např. IDF European Championship nebo X-POLE Pole Battle Championship. Program však není určen jen pro zkušené tanečníky, ale také pro širokou veřejnost. Na podiu totiž bude probíhat řada tanečních vystoupení, při kterých se předvedou zahraniční i české hvězdy.

Agrotec SPORT Life Rally Show

V okolí pavilonu Z se po loňském úspěchu bude opět konat Agrotec SPORT Life Rally Show. Ve spojení s jedinečným prostředím brněnského výstaviště nabídne tato show rozhodně skvělou podívanou pro všechny fanoušky motoristického sportu. Připraveny budou soudobé i historické speciály, se kterými se lze potkat na tratích českých šampionátů v rally. Sobota 5. listopadu bude věnována setkání jezdců s diváku a v neděli 6. listopadu budou organizovány historické jízdy.

PRIGL HALL FESTIVAL

Na správném festivalu nesmí chybět večerní párty. Letos se bude na Festivalu sportu, tance a zábavy „pařit“ hned dva večery, a to 4. a 5. 11. Na své si přijdou zejména fanoušci techna a housu, ale pobavit se může přijít každý!

Pro více informací sledujte webové stránky www.sport-life.cz.

Fotogalerie
6012 6013 6014

Další články z rubriky

Miele je partnerem beachvolejbalových šampionů Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera na cestě za olympijským snem

Miele je partnerem beachvolejbalových šampionů Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera na cestě za olympijským snem

Ve skate parku v Rokycanech proběhla první česká instalace veřejných kompostovacích toalet BIOCULTUS Public

Ve skate parku v Rokycanech proběhla první česká instalace veřejných kompostovacích toalet BIOCULTUS Public

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Myslete i vy lepší zítřky

Myslete i vy lepší zítřky

Na vlně audioknih