Magazín Elita

MÍSTO ZKOUŠKY ŘÁDILI NA TERASE!

MÍSTO ZKOUŠKY ŘÁDILI NA TERASE!

Zkoušení muzikálu Mefisto je v plném proudu, to i proto, že režisér Filip Renč nastavil jasná pravidla, a ta se prostě musí dodržovat! Na zkoušku se však nedostavili tři hlavní účinkující – představitel Mefista Jan Kříž, Karolina Gudasová a ani Hanka Křížková. Jak si to jen mohli dovolit?

Inu trojice si vychutnávala šampaňské k oslavě narozenin Karoliny a Hanky, kam je zavedl Jan Kříž, aby jim pogratuloval a předal květinu, jako pravý gentleman. „Jsem zvyklá slavit narozeniny komorněji, takže takhle je to pro mne ideální,“ usmívá se Hanka Křížková. „Příští týden budu mít oslavu s nejbližšími přáteli a rodinou, a to mi bohatě stačí. Bujaré oslavy jsem už přenechala mladším,“ dodala a podívala se na Karolinu. „Já už mám snad oslaveno. O víkendu jsem byla s rodinou, přáteli a hlavně přítelem. Od toho jsem dostala krásné dárky, ale co to bylo, si s dovolením nechám pro sebe,“ začervenala se Karolina Gudasová a pokračuje, „dnes ještě půjdeme s některými kolegy z Mefista, a pak zase až příští rok,“ žertuje Karolina.

Když to zjistil Filip Renč, zbrunátněl a pověřil výkonného producenta, aby je našel. „Někdo je před zkouškou zahlédl, takže se musí pohybovat v prostorách divadla,“ komentoval nastalou situaci Michal Mückstein, „přivedu je.“ Trojice si užívala teplé počasí, nádherný výhled a popíjela šampaňské a trochu se zapomněli, když v tom je z příjemné konverzace vyrušil Michal Mückstein. Přiběhl na terasu, upozornil je na situaci a nervózně poťukával na své hodinky, aby bylo zřejmé, že se mají okamžitě dostavit na zkoušku.

Vzhledem k situaci, že dámy měly narozeniny, jim tento prohřešek Filip Renč odpustil. „Předpokládám, že to neudělaly schválně, ale opravdu se zapomněly,“ komentoval situaci Filip. Možná jim to neměl za zlé právě proto, že v srpnu sám slaví narozeniny. Kdo ví. Každopádně se situace uklidnila a začalo se zkoušet podle původního plánu s menším zpožděním. Koneckonců za necelé tři měsíce bude premiéra, tak je každá zkouška důležitá.

Foto: Muzikál  Mefisto

 

Fotogalerie
5731 5732

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih