Magazín Elita

DESKOVÉ HRY PRO MALÉ I VELKÉ ČARODĚJE

DESKOVÉ HRY PRO MALÉ I VELKÉ ČARODĚJE

Nedílnou součástí tajemného světa čar a kouzel je každé dítě a chcete-li, vraťte se tam i vy.

Vydejte se společně s dětmi do říše nadpřirozených sil, plné nástrah a tajemství, a nechte se s nimi unášet světem fantazie a magie. Odměnou vám bude nezapomenutelný čas strávený při hře, spousta legrace, napětí, zábavy, ale i vzpomínka na vlastní říši snů a pohádek….

Vyberete si hry, které jsou inspirované pohádkami a budete už jen krůček od vlastního světa, za sedmero řekami, za čarodějným lesem u chaloupky, kde o překvapení nebude nouze. Rozhodně se nebudete nudit a čas strávený při aktivní hře s dětmi jen tak něco nenahradí. Zdolávejte společně překážky, nevzdávejte se při prvním neúspěchu a ukažte svým dětem, že jste jejich parťáci!

Začarovaná věž

Zlý černokněžník v ní vězní spanilou princeznu. Začarovaná věž je obklopena temným, hustým lesem, ve kterém je někde schovaný klíč. Při cestě hustým stromovím vám černokněžník bude klást mnohé nástrahy. Pokud je všechny zdoláte a povede se vám najít klíč, ještě pořád nemáte vyhráno. Jedině v případě, že vložíte klíč do správného zámku, podaří se vám zlomit zlou kletbu, a krásnou princeznu ze začarované věže vysvobodit.

Hra je určena pro hráče od 5 let.

Věž čarodějnic

Na kamenném útesu na břehu moře ční do nebeské výše tajemná věž. V ní žijí malé čarodějnice, které by tuze rády uměly létat na koštěti, aby se mohly dostat k magické kouli. Jenže létat na koštěti není jen tak! To si musíte správně nasednout, protože koště není obyčejné, a jen tak lehce létat nebude. Až odhalíte, jak vyzrát na potměšilé vrtochy tohoto pohádkového dopravního prostředku, a překonáte další nástrahy, bude vám odměnou dosažení magické koule a vítězství v celém závodě.

Hra je pro děti od 4 let.

Magický labyrint

Tajuplná stavba s mnoha propadly a spletitými chodbami přiláká všechny malé adepty na čarodějnického učně. Napřed ale musí sestavit labyrint, několikrát s ním zatočit a pronést magickou formuli: „ Labyrinte, zatoč se, zdi zmizte a cesty se ukažte!“ Oděni do kouzelného pláště budou malí čarodějové postupovat labyrintem a hledat tajemné symboly. Cílem je být první u svého symbolu, ale ouha! Na cestě číhá mnoho nebezpečí v podobě neprostupných zdí a propadel. Malí čarodějové se musí naučit ovládat magnetickou kuličku a chytře se vyhýbat nástrahám.

Hra je určena pro všechny čarodějnické učně od 6 do 99 let.

Instruktážní video, jak hru hrát: https://www.youtube.com/watch?v=kSUt05cNeBc

Testimoniál – Bořek Slezáček: https://www.youtube.com/watch?v=jYSDqQ9rlS8

 

Zdroj: ADC Blackfire Entertainment

Více informací o hrách pro malé čaroděje naleznete na www.hraj.cz

Fotogalerie
4821 4822

Další články z rubriky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Na vlně audioknih