Magazín Elita

ROZHODNUTO – MUŽEM ROKU JE JAKUB KRAUS

ROZHODNUTO – MUŽEM ROKU JE JAKUB KRAUS

Mužem roku ČR se o víkendu stal Jakub Kraus, sympaťák roku 2013.

Osmnáctý ročník se tradičně konal v Náchodě, kam dorazilo všech dvanáct sympatických finalistů. Jakub v roce 2013 sice nevyhrál, ale rozhodně to byl impulz, aby své tělo zdokonalil a pokusil se zabodovat. K výhře mu pomohlo jistě také setkání s krásnou fitness trenérkou Evou, která je ženou jeho srdce a vedla i jeho tréninky. Současný Mister International Neil Perez z Filipín řekl, že letošní vítěz má velké šance na umístění v Mister International.

Večerní galaprogram, který byl iDnem dobrých skutků, se konal 22. srpna 2015. Dvanáct finalistů z celé České republiky čekaly následující disciplíny: představení se, promenáda v luxusních plavkách 69SLAM či módní přehlídka luxusních pánských obleků s. Oliver. Na závěr předvedli volnou disciplínu se známou osobností. Po celý večer oblékala finalisty společnost Mall.cz ze sekce značková móda.

Ve  hvězdné porotě zasedli: Daniela Šinkorová, Štěpánka Decastelo, Jana Šulcová, Kateřina Kornová, Lumír Olšovský, Martin Kraus, Tomáš Materna, Pavel Trávníček, Monika Fialková, Michaela Dolinová, Vendulka Křížová, Eva Hrušková, Kateřina Macháčková, Mirek Šimůnek, Světlana Nálepková, Inna Puhajková, Milan Drobný, Jana Bobošíková, Muž roku Martin Gardavský, Muž roku Martin Zach, Lucy Junk, vítězky České Miss Nikol Švantnerová a Andrea Kalousová, vítěz Mister International Neil Perez a další osobnosti.

A jak porota rozhodla?

Mužem roku ČR 2015

  1. místo: Jakub Kraus, 26 let, je fitness trenér a podnikatel. Mister International bude reprezentovat naši zemi na soutěži Mister International na Filipínách.
  2. místo: Tomáš Martinka, 25 let, je vodní záchranář a pochází z Mostu. Získal titul Muž roku a titul Mister Global Czech Republic.
  3. místo: Jan Vurm, 25 let, je student a je ze Vsetína. Bude reprezentovat naši zemi na mezinárodní soutěži Men of the year.

Na soutěž Men Universe poletí David Šváb, pracuje jako store manager a je mu 22 let a pochází z města Čáslav.

A jak hodnotí osmnáctý ročník hlavní pořadatel a ředitel soutěže v jedné osobě? „Jsem s vítězi velmi spokojen, letošní ročník byl kvalitní a velmi silný. Je to opravdu jeden z nejpovedenějších ročníků,“ dodal pořadatel akce David Novotný.

Všech dvanáct pánů získalo kosmetické balíčky Bioderma, hodinky Axcent, spodní prádlo od 69SLAM, dárkové balíčky od společnosti salonu Bello by Pity, kosmetické balíčky od Vlasty Libotovské, poukázky do Cafe Cafe, originální parfém Salieri či tašku od Královéhradecké lékárny s výrobky.

Starosta města Náchod Jan Birke při zdravici řekl: „Je to pro Náchod čest, že díky Davidovi Novotnému zde máme tuto akci. Je to velká událost, o které se ví i díky zahraničním hostům v celém světě. Já už Mužem roku nemohu být, ale pánům přeji hlavně dostatek odvahy v dalším pokračování jejich kariéry“.

Během večera vystoupili: Michaela Nosková, Kamila Nývltová, Marián Vojtko, Ondřej Bábor, Daniela Šinkorová, Felix Slováček ml., LIPO. Z Itálie dorazila speciálně na tento večer zpěvačka SUSHY. Slavnostním večerem provázeli moderátoři Jitka Asterová a Karel Voříšek.

V sobotu večer se konal charitativní koncert, kde vystoupila Kamila Nývltová, Marián Vojtko, Světlana Nálepková, Míša Nosková, Michaela Dolinová, Milan Drobný, Daniela Šinkorová a Ondřej Bábor. Koncertu se účastnili dětské domovy, ústavy a stacionáře Královéhradeckého kraje. Na začátku akce pozdravil starosta města Náchoda Jan Birke, MVDr. Pavel Bělobrádek vicepremiér pro vědu, výzkum a inovace, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Karel Janeček, Radek Jakubský předseda rady oblasti okresu Náchod Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje a místopředsedkyně zdravotního výboru Soňa Marková.

Celkový výtěžek 98 725Kč bude rozdělen ve finanční a materiální pomoci mezi Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují, Domov na Třešňovce v České Skalici, Muže roku 2009 Martina Zacha a Základní speciální školu Josefa Zemana v Náchodě.

Generální partneři akce jsou: móda od internetového obchodu Mall.cz ze sekce značková móda, značka JEEP, I - SPA Café Praha, Dream Team www.dreamteam.cz, Nákupní centrum FUTURUM Hradec Králové, francouzská kosmetika Bioderma, Tiskárna V&H Print Hlávko Nové Město nad Metují, Penzion Patrik Náchod, Luboš Prokop Náchod, Hotel Rajská zahrada Nové Město nad Metují, Královéhradecká lékárna, Batist Medical Červený Kostelec a Klinika YES VISAGE s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.

Pořadatelem akce byl David Novotný za podpory Cast Me Praha, Města Náchod a ART4Protmotion České Budějovice. Záštitu přijal předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček, MVDr. Pavel Bělobrádek vicepremiér pro vědu, výzkum a inovace, starosta města Náchod Jan Birke, hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc, místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Mgr. Soňa Marková a Radek Jakubský předseda rady oblasti okresu Náchod Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje.

 

Fotogalerie
4755 4756 4757 4758 4759 4760

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih