Magazín Elita

MISSKA KŘÍŽKOVÁ TRÁVÍ LÉTO V KARAVANU

MISSKA KŘÍŽKOVÁ TRÁVÍ LÉTO V KARAVANU

Misska, manželka a maminka Lucie Křížková na rozdíl od mnoha svých kolegyň netráví léto v pětihvězdičkových hotelech, ale v karavanu, kde v teplákách maže chleby se šunkou.

„Pro někoho je trávení volného času v obytném autě nepředstavitelné, pro nás je to naopak velké dobrodružství a něco, co rádi vyhledáváme. Trávili jsme v něm volné dny od jara do podzimu už dávno před narozením synka. Letos manžel koupil větší obytné auto, do kterého se pohodlně vejdeme klidně i ve čtyřech," popisuje Lucka. Chtěla snad naznačit, že se rodinka rozroste? To je prý výhledově určitě v plánu. Jaké jsou ale plány nejbližší? "V létě budeme v obytném autě hlavně na Lipně, ale chystáme se i k oblíbenému italskému jezeru Garda."
Taková dovolená ovšem není all inclusive a Lucka ji částečně stráví i u plotny. „Máme tam malou kuchyňku se sporákem, lednicí, dokonce i troubou, ale žádné extra velké vaření tam nepodnikám. Většinou dělám těstoviny nebo jiná lehčí jídla. A vždycky mám po ruce pečivo a šunku Leco, balenou v plastových vaničkách, ta rychle zachrání každého hladovce. Jinak venku před autem často grilujeme."
Na dovolenou tedy Lucka nevozí zavazadla plná šatiček a botiček, ale zásob... „Nikdy nezapomenu nakoupit hodně ovoce, zeleniny, těstovin, pest, sušených rajčat, pečiva, kvalitní šunky a plzeňského piva. Záleží mi na tom, v jaké kvalitě jídlo nakupuji a dalo by se říct, že za něj utrácím ze všeho nejvíc. Raději si za potraviny připlatím, ale chci sebe i svou rodinu krmit věcmi, které jsou nejen chutné, ale i kvalitní. Takže třeba šunku vybírám podle obsahu masa a mám oblíbenou značku Leco, která má v sortimentu jak výrobky speciálně pro malé, třeba Krůtí šunka pro děti, tak i vyložené lahůdky pro dospělé, jako třeba Šunka Zvonařka nejvyšší jakosti. Pro mě i manžela je dobré a kvalitní jídlo důležitější, než cokoli jiného a společné chvíle u dobrého jídla jsou naše nejoblíbenější."

-red/zima-

Fotogalerie
4575 4576

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih