Magazín Elita

LETOŠNÍ HARLEY ON TOUR POKRAČUJE V PRAZE

LETOŠNÍ HARLEY ON TOUR POKRAČUJE V PRAZE

Vyzkoušet si jízdu na strojích Harley-Davidson zcela zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů může veřejnost v průběhu měsíce května. Harley-Davidson totiž vyráží se svým demo truckem znovu mezi lidi!

Během května tak zavítá s kamionem plným motocyklů opět do České republiky – za sebou má nyní zastávku v Plzni a čeká jej ještě Praha, Hradec Králové, Ostrava a Brno. Už tento čtvrtek a pátek, 7. a 8. května, se na něj mohou těšit zájemci v Praze, kde mají jedinečnou šanci seznámit se na vlastní kůži s motocykly Harley-Davidson - prakticky s celou současnou produkcí. Testovací jízdy zdarma je možné si rezervovat u jednotlivých dealerství, zapůjčení bundy, přilby a rukavic je samozřejmostí a k dispozici bude vždy 23 motocyklů.

Ve dnech 7. a 8. května zavítá Harley on Tour do Prahy k OC Letňany. „Připraveno bude 23 motocyklů napříč modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos zde bude 7 modelů řady Touring, což je nejvíc v historii tour. Kompletně zastoupena bude i řada Dark Custom, včetně nejmladšího modelu Street 750. Pro veřejnost je to jedinečná možnost, jak si v rámci akce vyzkoušet jednotlivé stroje a zjistit, který člověku sedne nejvíce,“ vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Zájem je obrovský, ale třeba budete mít štěstí, že se nějaké místečko ještě něčekaně uvolní… Registraci je možné provést u jednotlivých českých dealerství prostřednictvím e-mailu nebo telefonu a zároveň si zvolit konkrétní modely. Každý registrovaný má pak v rámci akce vyhrazen přesný čas jízdy, o kterém bude informován při domluvě a potvrzení registrace.

Po zastávce v Praze následně Harley on Tour zavítá ještě do Hradce Králové (15. – 16. května), Ostravy (23. – 24. května) a Brna (29. – 30. května). Pak se kamion v rámci svého celoevropského tour přesouvá na Slovensko, do Bratislavy a Prešova, kde se na něj může veřejnost těšit v průběhu června.  

 

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. 
Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na
http://www.harley-davidson.cz


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih