Magazín Elita

HEREC LUKÁŠ LANGMAJER VYRÁŽÍ NA VALAŠSKÉ RALLYE

HEREC LUKÁŠ LANGMAJER VYRÁŽÍ NA VALAŠSKÉ RALLYE

Herec Lukáš Langmajer, kterého diváci znají například z komedií Bobule, Babovřesky, seriálu Vinaři, ale i divadelních prken, či muzikálu Přízrak Londýna, vyráží o víkendu na Valašské rallye 2015, čímž otevře svoji letošní sezónu závodníka.

„Letošní sezóna je pro mě třetí v roli profesionála a první ve stáji mistra republiky v rallye Jaromíra Tomaštíka,“ prozrazuje Lukáš Langmajer, který má za sebou několik jarních tréninků. Ve stáji, v níž startoval například zpěvák Daniel Landa a ve které i nadále startuje zpěvačka Olga Lounová, herec David Suchařípa a mnoho dalších, osedlá Lukáš Renault Clio Rs s výkonem přes 200 koní a po jeho boku bude sedět legenda moto sportu Pavel Ryšánek.  

„Můj dětský sen, který se mi tímto naplňuje, začal koncem března v Žíželicích krátkým závodem, který posloužil zároveň jako test aut, vybavení a společné souhry. Ovšem prvním velkým závodem této sezony bude právě Valašská rally při které se na horké sedadlo spolujezdce sedne můj šéf stáje a mistr republiky Jaromír Tomaštík, který mě provede všemi záludnostmi toho legendárního podniku,“ prozradil herec a také závodník Lukáš Langmajer.

Další starty bude již sedět vedle něj s itinerářem Pavel Ryšánek a s koncem sezony v Praze i jeho manželka Lucie, a to při legendárním průletu Pražským Strahovem. „Tento rok pojedu celý pohár jednodenních závodů a úplně poprvé i více denních soutěží, jako jsou Jihomoravské Hustopeče, nebo legendární Barum rally ve Zlíně, která je největší soutěží v České republice. Hodlám letět krajinou s bílými klouby na rukou a oroseným čelem, budu koukat dopředu, řadit, zavčasu brzdit, jezdit bokem a dveřmi napřed a křičet v extázi, kterou mi to vyvolává, jen si na to vzpomenu,“ podotýká s nadsázkou a humorem sobě vlastním Langmajer.

Manželka Lucie Langmajerová svého muže velmi podporuje a stojí při něm za každé situace a malý syn Mikuláš autům fandí. Obzvlášť, když ho řídí sám tatínek.

„Tým je skvělý a kdo ví, co bude za rok? Krome toho pořádá Pavel Ryšánek vlastní autoshow a já se celého poháru zúčastním, kdy v Panenském Týnci hodlám na místním letišti spálit aspoň jednu sadu pneumatik v cupovém Fordu Fiesta,“ klade si za cíl závodního angažmá mladý a úspěšný herec. Pokud však Lukáš nesedí v závodním, ale osobním vozidle, které před časem převzal od pražského autosalonu Peugeot Kopecký k dlouhodobému užívání, je pozorným a zodpovědným řidičem. Jak přiznává bezohlednost, tupost, agresivita či arogance mu vadí, a to nejen za volantem, ale i v životě. Proto se snaží přemíru energie nechat na závodech.

Foto: L. Langmajerová (závody rallye) a Lenka Žáčková

-red-

Fotogalerie
4441 4442

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih