Magazín Elita

DENISA JEŘÁBKOVÁ FINIŠUJE S NÁKUPY PRO MIMINKO!

DENISA JEŘÁBKOVÁ FINIŠUJE S NÁKUPY PRO MIMINKO!

Televizní zprávařka Denisa Jeřábková (27) již netrpělivě očekává den, kdy přivede na svět očekávané miminko. Se svým přítelem Martinem (47) se teprve před pár dny dozvěděli pohlaví svého- bude to holčička.

Vyrazili tedy společně na nákup všeho, co bude jejich holčička po příchodu na svět potřebovat. Všichni rodiče, kteří už si fází příprav prošli, dobře vědí, že toho není málo. Aby se jim vše lépe vybíralo, vypůjčili si v obchodě testovací miminko, které vypadalo úplně jako živé!

Nákup byť jen základní výbavičky mohl klidně zabrat i celý týden, pokud by se pár nerozhodl nakoupit vše na jednom místě. Jeden ze zásadních okamžiků nastávajících rodičů a vlastně první milou povinnost, kterou nákup všech těch miniaturních věcí bezpochyby je, prožil pár v obchodě Trendy Baby v Nupakách u Prahy. „Je skvělé, že jsme měli možnost vybrat vše na jednom místě. Nedovedu si s naším vytížením představit, že běháme po několika různých obchodech. Stále hlásím zprávy, do toho se chystáme na velké stěhování, máme doma tři psy a dvě kočky...,“ a vypadalo to, že by Denisa mohla pokračovat s výčtem povinností, které jim v chození po nákupech brání.

„Denisu jsme si vybrali jako tvář, protože je krásná, milá, chytrá a vtipná žena. Zaujala nás v TV zprávách,“ řekla marketingová manažerka obchodu TRENDY BABY Veronika Kubáčková.

I přesto, že budoucí tatínek běžně nechává veškeré nákupy na Denise, tentokrát udělal výjimku a vyrazil do obchodu společně s ní, aby jí s výběrem všech věcí pomohl. Největší a nejdůležitější položkou byl výběr vhodného kočárku, který bylo třeba po odsouhlasení konkrétního modelu i důkladně vyzkoušet. „Tuhle událost jsem si nemohl nechat ujít. Je to jeden z kroků, který by podle mě měli udělat partneři společně. Tím spíš u nás, kdy si bude Denisa několikrát do měsíce odbíhat do práce, a procházky s kočárkem budou na mě,“ prozradil Martin, který bude s malou doma v době, kdy bude Denisa sedět za zpravodajským pultem.

Pro prvorodičku není snadné vybrat výbavu pro dítě, protože si ještě nedokáže úplně představit, jak je dítě velké, jak se s ním manipuluje, jak se pokládá do postýlky a jednoduše ho ještě nemá “osahané“. Na to jsou v Trendy Baby připraveni a mají k dispozici panenku, která vskutku věrně napodobuje právě narozené miminko. Denisa s Martinem si tak měli možnost vyzkoušet první den se svou dcerkou nanečisto a užili si u toho hodně zábavy.

Jakmile měli vybraný kočárek, pustili se do nákupu nespočtu oblečení, dudlíků, chůvičky, ručníků, potřeb na přebalování, autosedačky, přikrývek a hraček. Během necelé hodiny si odváželi, dá se říci, celý dětský pokojíček. „Ty hračky jsou vážně roztomilé. Jen nevím, jestli je dřív, než přijde holčička na svět, nerozcupují naše zvířata,“ smál se Martin.

Plné ruce práce ale nebudou mít oba rodiče jen s miminkem, ale také právě s pětičlennou zvířecí smečkou. Dva kocouři a tři psi totiž vyžadují neustálou pozornost stejně jako děti. "Bude to náročné, ale věřím, že to zvládneme. Tak prostě vstanu v pět, vyvenčím psy, vrátím se domů, nakojím… a tak pořád do kola," žertovala moderátorka a dodala, že dům plný zvířat byl vždy její sen: „jsem moc ráda, že bude malá vyrůstat se zvířaty. Bude tak mít hezký vztah k přírodě a potažmo i k lidem."

Před příchodem dcery navíc dvojici čeká ještě stěhování. Stěhovat se budou z řadového domečku za Prahou na vesnici na Berounsko do domu. Domek pár vybral kvůli tomu, aby mohla malá běhat po zahradě se zvířaty a vyrůstala na čerstvém vzduchu. „Časem sice budeme muset dům zrekonstruovat, ale teď budeme řešit hlavně dětský pokojíček, aby se malá v domě cítila dobře. Zbytek budeme řešit časem, až bude čas a našetříme nějaké peníze. Představu už trošku mám, ale prakticky ji bude realizovat přítel, který má firmu na rekonstrukci interiérů,“ doplnila Denisa.

Foto: Trendy Baby, www.trendybaby.cz

Fotogalerie
4433

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih