Magazín Elita

DAVID NOVOTNÝ BYL TÍM NEJHLAVNĚJŠÍM V SEMAFORU

DAVID NOVOTNÝ BYL TÍM NEJHLAVNĚJŠÍM V SEMAFORU

Celá řada osobností dorazila minulý týden do divadla Semafor nejen na představení, ale také se spoustou zajímavých dárků pro oslavence, kterým nebyl nikdo jiný než David Novotný.

Ředitel soutěže Muž roku, totiž slavil kulaté narozeniny velmi originálně, pozval své přátele na představení Coco Chanel a číši vína. Mezi prvními gratulanty dorazil Jan Přeučil s chotí Evou Hruškovou a popřál oslavencům hlavně zdraví, eleganci a šarm do dalších let. A kdopak byl dalším oslavencem? Byla to místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková. A proč slavili společně své narozeniny? „Vždy, jsme oba z Náchoda,“ krátce vysvětlil David Novotný.

Oslavu si nenechal ujít ani druhý nejkrásnější Muž světa Martin Gardavský, který se nedávno vrátil z Brazílie. „Cestoval jsem tam, i natáčel reklamu. Bylo to tam úžasné, byl jsem se podívat i na karneval a mělo to opravdu úroveň, hned bych se tam vrátil,“ laškoval Gardavský. Pozvání také přijala Česká Miss Gabriela Franková i s přítelem Romanem. „Přijela jsem přímo ze školy a pomalu se připravuji na předání korunky krásy. Mé dny jsou sečteny,“ smála se Franková.

Nechyběl ani muzikálový zpěvák a hlavně hvězda z Fantoma Opery Radim Schwab, sice dorazil až na druhou polovinu představení, ale byl rád, že vůbec dorazil. Inu, ti nejžádanější mají času jen poskromnu. Mezi gratulanty nechyběl dále Martin Maxa, Marcela Březinová, Honza Bendig se svým přítelem Lukášem, ředitelka nemocnice na Vinohradech Dana Jurásková, předseda zemědělského výboru Poslanecké sněmovny Pavel Kováčik, ředitelka Nemocnice na Bulovce Andrea Vrbovská, tanečník Vlastimil Harapes, Lucy Junk a řada dalších hostů

A opomenout nemůžeme ani gratulanty, kteří skvěle společnost bavili přímo ze semaforských prken: Jan Čenský hrál ve hře milovníka Coco, Libuška Švormová a Míša Dolinová.

Co říci závěrem? Milý Davide, hodně zdraví, kopec štěstí, prostě vše nejlepší!!!

 

-red/lz-

Fotogalerie
4382 4383 4384 4385

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih