Magazín Elita

UŽ NEJSOU BEZEJMENNÍ A NAVÍC POKŘTILI SVŮJ SINGL I KLIP!

UŽ NEJSOU BEZEJMENNÍ A NAVÍC POKŘTILI SVŮJ SINGL I KLIP!

První česko-slovenský boyband vzešel z mezinárodního projektu Projekt boyband – Staň se hvězdou a má již své jméno. Pětice mladíku Matt, Marthy, Norbert, Peter a Mário, se představili v Praze a pokřtili svůj první singl a videoklip. Nadešel den k přepsání dějin české a slovenské hudební scény na kterou vstupují UNITED5!

Prvotinou UNITED5 je singl s názvem „Longest Summer“ , k němuž byl natočen zcela originální, velmi netradiční videoklip. Příběh jednoho pokoje představuje pět mladíků v různém historickém období, ale se stejným osudem na všemi básníky skloňované téma – láska. Připraveny jsou také další singly, které budou velmi brzo představeny.

Tiskové konference se kromě skupiny UNITED5 zúčastnili také kmotři projektu, legendární chlapecká skupina Lunetic a do Česka na oficiální představení UNITED5 přiletěl z Londýna světoznámý, britský producent Andrew Murray, který stojí za dosavadní prací mladíků, a který spolu se svým kolegou Denisem Ingoldsbym spolupracoval a spolupracuje s takovými světovými hvězdami, jako jsou: Michael Jackson, Lionel Ritchie, Diana Ross, Christina Aguilera, Alicia Keys, s Dj Tiesto či dívčí duo Tatu…

Ještě před tím, než mohli být tito mladí talenti veřejně představeni, absolvovali velmi náročné a složité hlasové, hudební i choreografické tréninky a velmi pilně pracovali právě u britských producentů, kde také vznikl první singl:

/odkaz na ukázku z tvorby: http://youtu.be/DMkCIjWmxYE/

„My jsme hledali především pěvecké talenty, kteří si naši podporu zaslouží a vybrali jsme dobře. Členové skupiny UNITED5 jsou skvělá a sehraná parta a zpěv doslova milují. Samozřejmě, jako všichni „začínající“ umělci mají před sebou složitou cestu a čeká je velké množství práce, ale první výsledky jejich práce ukazují, že jednou budou obě naše země velmi dobře reprezentovat “ uvedl český producent Roman Rossi ze společnosti NEMOROS.

„Skvělá práce. Gratuluji vám k výběru opravdu dobrých zpěváků. Jsem šťastný, že mohu být při tom“ prohlásil britský producent Andrew Murray po prvních hlasových zkouškách ve studiu.

Členové legendární skupiny Lunetic, z nichž – Aleš Lehký a Vašek Jelínek byli přímo u výběru adeptů do nového boybandu v rámci mezinárodního projektu, popřáli UNITED5, aby se jim dařilo. Přidali několik zásadních rad ze svých zkušeností a popřáli hodně štěstí, pevné nervy a trpělivost. Bez té to prostě v šoubyznysu a obzvlášť v tom českém zkrátka nejde.

„Všetko to, čo sa okolo nás deje, je pre nás nové. Cudzí ľudia, cudzé mesto a veci, o ktorých sa nám ani nesnívalo. Za tie dva mesiace, čo sme spolu, sa mi splnilo už niekoľko snov a za to som naozaj vďačný ľuďom, ktorí do nás vkladajú svoje nádeje a chcú nám pomáhať. My by sme sa im za to radi nejako odvďačili a to tým, že na sebe makáme. Každý deň robíme maximum pre to, aby sme nikoho, ale hlavne samých seba nesklamali. Som ale strašne rád za to, že túto drinu, ktorú máme za sebou a pred sebou možem odvádzať práve s týmito štyrmi chalanmi. Neskutočne sme si sadli ako ľudia, čomu doteraz nerozumiem. Asi nás spája tá láska k hudbe, pretože keď sme spolu, viac spievame ako hovoríme. Sme vďační za príležitosť ktorú sme dostali a vážime si ju. Dúfame, že sa ľuďom budú naše pesničky páčiť a budú z nich mať aspoň takú radosť, ako my“ řekl za všechny členy boybandu UNITED 5 Peter.

Matta,  Martyho, Norberta, Petera a Mária teď kromě nahrávek a zpěvů čekají také promo akce a eventy nejen v Česku, ale i na Slovensku, kde absolvují sérii rozhovorů v médiích. Již brzy se můžeme těšit na další písně z britské produkce, které nyní usilovně připravují.

 

                            Peter, Lučenec (18)                     Marthy, Zlín (16)

  Matt, Tisá (17)                        Norbert, Šala (18)                         Mário, Prešov (21)

Fotogalerie
3236 3237 3238

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih