Magazín Elita

PETR JANDA PORCOVAL LAND ROVERA – DISCOVERY (?)

PETR JANDA PORCOVAL LAND ROVERA – DISCOVERY (?)

Jak to vypadá, když dostane krájení narozeninového dortu na starost rocker Petr Janda, se mohli přesvědčit nejen hosté, ale především oslavenkyně Lucie Zedníčková, Štěpánka Duchková a Kateřina Kristelová během netradičně pojaté oslavy narozenin autosalonu Dajbych.

Petr Janda šel totiž na krájení dortu nářadím z autoservisu! Inu, správný rocker umí i tradiční záležitost obrátit v recesi. Zatímco Lucie Zedníčková zavítala "jen na skok" popřát k dvouletému výročí otevření autosalonu, její kolegyně - oslavenkyně věděly, že se jejich narozeninové oslavy propojí. "Ještě, že jste mi to neřekli předem", komentovala překvapená herečka gratulace k narozeninám. "Já si na takové oslavy vážně nepotrpím. Přišla jsem jen popřát panu Dajbychovi, aby jeho pražská pobočka vzkvétala a zase mažu dál..."

To Štěpánka Duchková oslavy miluje. "Baví mě oslavy a taky moc ráda dostávám dárky. A tenhle, od mojí oblíbené značky Estée Lauder je přesně podle mého gusta!" Třetí, oslavenkyní byla Kateřina Kristelová, která na oslavu přijela se svou roztomilou dcerkou Claudií a o dárky se musela rozdělit. "Samozřejmě, že kosmetika a víno bude moje a Claudii připadne dřevěná skládací žirafka a sladkosti", komentovala půvabná moderátorka rozdělení dárků. Ještě jsem se tady domluvila na zapůjčení Jaguaru. Kdo bude mým spolujezdcem během zkušební jízdy, si rozmyslím. Přeci jen jde o dárek k narozeninám, tak si ho hodlám patřičně užít", dodala tajemně.

Jako na každé oslavě narozenin, ani tady nechyběl dort. Ten měl, vzhledem k prostředí oslavy podobu Land Rovera - Discovery. Krájení dortu se ujal zkušený rocker Petr Janda - a jak se ukázalo, i velký šprýmař. Místo nože se totiž vyzbrojil nářadím na opravu aut. "Jsem toho názoru, že se život nemá brát příliš vážně", s úsměvem vysvětlil netradiční porcování dortu. "Nebyl jsem v tom ale sám; Kyklop si přinesl kladivo, Marián Vojtko pilku, Ivan Vyskočil řezačku na plech a Honza Kříž dokonce rozbrusku!" Ještě, že byly na oslavě přítomny i ženy. Nářadí nakonec pánům vyměnily za nože, talíře a dezertní vidličky a hosté si tak mohli na narozeninovém dortu pochutnat bez toho, aby se při jeho porcování kdokoli zranil.

Zdroj: Kloboukfilm, Foto: Josef Edvard Gregor

 

Fotogalerie
2610

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih