Magazín Elita

JÁKLOVI VYUŽÍVAJÍ DĚTI K PRÁCI, SVAČINY U NICH PŘIPRAVUJE DCERA

JÁKLOVI VYUŽÍVAJÍ DĚTI K PRÁCI, SVAČINY U NICH PŘIPRAVUJE DCERA

Starší dcera Romany a Petra Jáklových se letos stala žákyní první třídy základní školy. “Sofinka chodí na normální státní školu. Sice nám říkali, ať ji dáme na výběrovou, že je hodně šikovná, ale nakonec jsme to neudělali.

Jednak proto, že takhle bude mít spolužáky a kamarády v místě, kde bydlíme, a také z toho důvodu, že na dítě je až přehnaně svědomitá a vyšší náročnost by ji mohla stresovat," vysvětlila Romana během výroby obloženého chleba a nad táckem s rajčaty a Krůtí šunkou pro děti ještě prozradila, jak to u nich chodí s přípravou svačiny: "Tak k tomu už mě Sofinka nepustí. Jen jí rozkrojím housku a ona už si ji sama namaže a obloží. Jde jí to tak dobře, že bych to ani já nezvládla líp. Zato ale umím bezkonkurenčně padat ze schodů," vysvětlila Romana, proč se podpírá berlemi. „ Zakopla jsem tak geniálně, že jsem si utrhla meniskus a čeká mě operace. Mám kolem sebe v rodině i mezi kamarády hodně kaskadérů, takže se mi teď smějou, že mě prý naučí padat.“

Jáklovi jsou vůbec veselá kopa. Při soutěži o nejlépe obložený chleba na Václavském náměstí v Praze všechny pobavila malá Elinka, která si vyrobila šunku se šunkou... celý balíček šunky vyskládala na malý plátek chleba, ale nakonec i ten nahradila dalším voňavým balíčkem od firmy LE&CO. "Holkám se na téhle šunce líbí i ty veselé barevné obaly. Domů ji ale samozřejmě nekupujem proto, že je hezká, ale že je prostě vynikající," směje se maminka Romana.

Zdroj: LE&CO

Fotogalerie
2483

Na vlně audioknih