Magazín Elita

SERIÁL CESTY DOMŮ MÁ SVÁ VELKÁ PŘÁTELSTVÍ, KTERÁ UTUŽUJE V ŘECKU

SERIÁL CESTY DOMŮ MÁ SVÁ VELKÁ PŘÁTELSTVÍ, KTERÁ UTUŽUJE V ŘECKU

Před čtyřmi lety se vytvořila skupina hereček, které měly čas na prodloužený výlet, a vzniklo z toho přátelství na celý život. Od prvního výletu do Řecka se Vendula Křížová, Iva Kubelková, Kamila Špráchalová a Pavla Vitázková vydávají pravidelně za svou kamarádkou Sotirou Koreckou Margaritopulu, která vlastní cestovní kancelář IRÍNY Tours.

Tentokráte se společně vydaly na Olympskou riviéru. Pokaždé vyjedou sice jen na pár dnů, ale zábavy si užijí více než leniví turisté na dvoutýdenním zájezdu. „Jak říkala první rok Iva Kubelková, že jsme se krásně našly, že jsme tu už někdy musely být třeba dříve jako bohyně, tak teď je jasné, že tak to prostě vážně je. Ta neuvěřitelná náhoda, že všechny máme čas, chuť a že to vždycky vyjde a opět se setkáme…tak to je opravdu něco mezi nebem a zemí a je to báječný,“ libovala si Kamila Špráchalová a dodala, že ji tato společná dovolená pokaždé neuvěřitelně nabije, také poučí, ale také posune.

I přesto, že jejich první cesta po příletu směřovala přímo do moře, slunce a místní kuchyni, kde se zaměřily na typické řecké lahůdky. Prostředí všem dámám učarovalo, ale jak řekla Iva Kubelková, nejdůležitější je kolektiv. „To, kde člověk tráví čas, je nejen o krásném místě, kterým bezpochyby Olympská riviéra je, ale je to také o partě, lidech a celkové atmosféře,“ a dál plánovala výstup na horu Olymp, kterou se letos rozhodla zdolat.

Další den se vydržely slunit několik hodin, avšak díky podávaným chladným drinkům. Nejvíc si klid užívala Pavla Vitázková: „Moc si to tu užívám. Je to neuvěřitelný relax po téměř osmi měsících doma u mimina. Zažívám znovu věci, které už skoro neznám – kávička, moře, možnost se nalíčit, nebýt neustále mezi plínami. Je to pro mě úplně zázrak,“ rozplývala se Pavla Vitázková a dál si povídala s děvčaty, která prý nevídá tak často, jak by chtěla, jelikož žijí daleko od sebe.

Nechyběl ani typický řecký večer s tanečky. Samozřejmě naše děvčata byla ze všech nejkrásnější, a tak si pro ně řečtí tanečníci přišli na sólo tanec. Dodatečně zde oslavila narozeniny Vendulka Křížová a Sotira Korecká, majitelka CK Iríny Tours. Dárečky dostala i Kamila Špráchalová, která bude oficiálně slavit až na začátku září. „Jsem ráda, že jsme tu zase všechny pohromadě. Povídáme si, sdílím se svými přáteli jejich radosti i starosti. Ano, i tady se řeší starosti. Ale tady se ty starosti vyřeší, a proto sem jezdíme, protože tady se všechno vyřeší,“ pochvalovala si místní atmosféru Vendula Křížová.

Foto: Karolina Hajková pro CK IRÍNY Tours

Fotogalerie
2769 2770

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih