Magazín Elita

NOSKOVÁ DOVÁDĚLA S FINALISTY MUŽE ROKU!

NOSKOVÁ DOVÁDĚLA S FINALISTY MUŽE ROKU!

V obchodním centru Futurum v Hradci Králové se uskutečnila první módní přehlídka letošních finalistů Muže roku 2014, kteří se o tento titul utkají předposlední týden v srpnu, a to již tradičně v městě Náchodě.

„Byla jsem z nich zcela nadšena. Mně se líbí černovlasí kluci,“ prozradila Míša Nosková, která je lákala do obchodů, ale také proto, aby oblékli právě ji. V Reserved pro Míšu vybrali sukni, letní šaty a plavky. Doporučovali ji růžové a černobílé a doufali tajně, že si je i vyzkouší… Sama k nakupování řekla: „Mám moc ráda nakupování a jako každá žena jsem schopna utratit za oblečení desetitisíce.

Program byl opravdu nabitý. Kouzelník Tommy podával lekci v rozmnožování bankovek. Dětská hvězda Nela Řehořová, kterou již dnes můžeme oprávněně považovat za dobrou zpěvačku a herečku, zazpívala a v kuloárech prozradila malá tajemství z natáčení úspěšné trilogie Babovřesky, kde má jednu z rolí. Prozradila také to, že ji ještě čeká závěrečná písemka z matematiky, ze které má velký strach!

Zbrusu nové CD „Tak hraj“ tu pokřtila šansoniéra Jana Rychterová. Kmotry se stali Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová a druhý nejkrásnější Muž světa Martin Gardavský. Popřáli CD hlavně velký prodej a dostatek posluchačů. Na pódiu se také objevil vždy dobře naladěný zpěvák Petr Poláček, který prozradil, že se učí bojová umění, propaguje zdravý životní styl, jenž se stal jeho prioritou.

Jeden z nejúspěšnějších modelů Martin Gardavský nebude chybět ani na finálovém večeru. Prozradil nám, kde asi a jak stráví letošní léto: „Chtěl bych se vypravit někam do vzdálenější exotické země. Mám je moc rád a nejraději bych vzal i svou maminku,“ usmíval se nad plány na léto Martin.

A jak se na letošní finalisty dívá David Novotný, ředitel soutěže? „S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojen. Myslím si, že to bude silný ročník. Kluci mají dobře vypracovaná těla a navíc jsou fajn parta a celou akci berou velmi vážně. Já bych si přál, aby to nebyla soutěž o tom, že ten kluk je jen věšák na obleky. Ale aby měl charisma, byl to člověk, který bude pomáhat dobré věci, a tedy dělat i charitativní akce."

Výtěžek poputuje na charitativní účely a i letos bude věnován Martinovi Zachovi, vítězi Muže roku 2009 na jeho rehabilitaci, Stacionáři Nona a Ústavu sociálních věcí v České Skalici.

Finálový večer se uskuteční 22. 8. 2014 v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka.

Český vítěz Muže roku 2014 poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International na podzim v Korejské republice v hlavním městě Soulu. Další vítězové poletí na Manhunt International a Mister Universe.

-red/zdroj:David Novotný-

Fotogalerie
2802 2803 2804 2805 2806

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih