Magazín Elita

NOID FOTÍ SVOU GÁBINU JAKO O ŽIVOT! CHCE MÍT JEJÍ TĚHOTENSTVÍ ZMAPOVANÉ

NOID FOTÍ SVOU GÁBINU JAKO O ŽIVOT! CHCE MÍT JEJÍ TĚHOTENSTVÍ ZMAPOVANÉ

Všichni jdeme s dobou a vše potřebné za nás dělají stroje. Často vůbec nevíme, jakým způsobem, ale vlastně nám je to jedno, hlavně, že výsledek se dostaví rychle a bez námahy. Tradiční způsob někdy může přinést kýžené ovoce a ještě se u toho člověk pobaví. Jako například Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková přišli na den otevřených dveří do CEWE – Fotolabu s jasným posláním.

Na den otevřených dveří, který se koná jednou za dva roky a byl spojen se zahájením letního foto festivalu fotolab.cz, přišel i Václav NOID Bárta se svou snoubenkou Gábinou Dvořákovu, která by měla koncem léta přivést na svět jejich prvního potomka. „Fotografování je moje velké hobby a fotím vše, co mě zajímá a co se hýbe. Zkusil jsem si zde, jak se vyrábí fotografie na fotoplátno a to mě hodně bavilo. Je mně jasné, kde si doma plátno s motorkou vystavím.  Jen při nastřelování pistolí na rám jsem musel být opatrný, abych si neprošil ruku,“ prozradil nastávající otec, který si také od odborníků nechal zodpovědět veškeré své otázky typu: jak nastavit fotoaparát, jak se chovat při jakém světle, jak zvolit správnou kompozici. „Hodně se těším na focení našeho budoucího miminka, to si pak byt fotografiemi doslova vytapetujeme.  Zatím fotím těhotnou Gábinu, ať máme úplně vše zachycené“ dodal natěšený budoucí tatínek Noid.

Pavel Schreiber, Gábina a Vašek

To Gábina si vše užívala také. Po vysoké škole nastoupila na brigádu do Fotolabu jako asistentka u generálního ředitele Pavla Schreibera , o kterém je známo, že u něj pracují a v jeho blízkosti se pohybují jen ty nejkrásnější děvčata z celé republiky. Jelikož jí také zajímalo, jak se vyrábí fotoknihy, potiskují hrnečky, trička či fotoplátna, vše si sama vyzkoušela a na dni otevřených dveří tyto práce již bravurně zvládala.  „Jsem tu jako doma a baví mně si vše zopakovat a Vaškovi poradit. A co využijeme pro nás? Máme fotografie z ultrazvuku, máme i další fotky, jak mně postupně roste bříško. Určitě budeme mít spoustu dalších hned po narození. Zatím nemáme žádnou společnou fotoknihu, jsem ale trochu pověrčivá a tak si počkám a hned po porodu si jí necháme udělat. Hodně se těším na magnety na lednici, to bude každý jiný, a když naše mimčo bude spinkat, bude na nás z magnetek jukat“ již s viditelným bříškem sdělila Gábina.

V době digitálních fotografií není problém během týdne pořídit soukromě i 300 fotografií. Proto jakmile bude jejich potomek na světě, budou mít skvělou příležitost obdarovat co nejdříve své příbuzné krásnou fotoknihou, jejíž výrobu si v nejmodernější fotolaboratoři v ČR také měli možnost vyzkoušet.

Své příběhy s fotografováním má Peter Nagy. Na dovolené v Japonsku pořídil neuvěřitelně uklidňující fotografii krásné Japonky, kterou by si rád vyzdobil svůj byt. „Jakmile jsem tu dívku uviděl, bylo mi jasné, že ji musím vyfotit, byla krásná. Už jsem si nechal fotku málem vyrobit, ale možnost vyvolat si ji osobně ve studiu a přenést na fotoplátno mně uchvátila. Takže jsem to pod dozorem zkoušel a jsem nadšený, jak to perfektně vyšlo. Tím, že jsem to navíc dělal celé sám, z toho mám mnohem větší radost a požitek, “ pravil nadšeně Peter Nagy , zpěvák, fotograf a předseda poroty soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2014

 

V New Yorku se jim také líbilo

Své si užili i moderátoři Iveta Kořínková a Aleš Lehký, díky moderní technice a atraktivním celosvětovým pozadím, mohli přímo z mobilních telefonů posílat svým přátelům a příbuzným dovolenkové pohlednice, jak během pár chvil projeli celý svět. A když už je obeslali, hned si přímo z telefonů také pohlednice na místě vytiskli.

Foto: CEWE – Fotolab

 www.fotolab.cz

 

Fotogalerie
2812 2813

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih