Magazín Elita

JITKA VÁLKOVÁ JE ZAMILOVANÁ AŽ PO UŠI!

JITKA VÁLKOVÁ JE ZAMILOVANÁ AŽ PO UŠI!

Není žádným tajemstvím, že je Jitka Válková znovu zamilovaná, a to pořádně. Její přítel Adam Klavík ji dokonce poprvé pozval na velkolepou romantickou večeři, při které si neustále šuškali zamilovaná slovíčka, vyměňovali si láskyplné pohledy, objímali se a smáli. Romantický západ slunce si vychutnali na terase Hotelu U Prince.

Jitčin přítel Adam totiž právě úspěšně dokončil studium na Vysoké škole obchodní v Praze, takže z něj opadl veškerý stres z příprav na závěrečnou zkoušku a mohl se naplno věnovat Jitce. A připravil pro ni opravdu krásný večer plný dobrého jídla a pití s výhledem na Hradčany, prostě romantika. „Klidně bych tu byla až do svítání, něco tak romantického jsem neviděla. Jsem teď díky Adamovi velmi šťastná a cítím se mnohem víc v pohodě. Oceňuji to a moc si ho za to vážím,“ přiznala Jitka Válková a dlouze se na Adama usmála.

Jitka, která se do nádherného letního dne oblékla do světlých šatů, v nichž vypadala jako nevinná víla, byla až do nedávna radikální vegankou a nejedla nejen maso, ale ani mléko, vajíčka, nebo med. „Díky Adamovi jsem se ve své stravě začala trochu méně omezovat a posunula se na žebříčku o jeden stupínek výš. Takže jsem opět pouze lakto-ovo vegetariánkou a jím i mléčné výrobky,“ sdělila neustále se usmívající Jitka.

Občas prý už ale zkouší sníst i rybu, což dokázala, když se s chutí pustila do lahodně vypadající tresky, kterou si objednala. Je pravda, že lahůdkám, které jim všudypřítomný personál Hotelu U Prince nabízel, nešlo odolat, takže se není čemu divit, že i dříve zapřísáhlá veganka odložila své přesvědčení stranou a směle se pustila do jídla.

  

Aby na ni nemusel Adam pouze koukat jak jí, vyzkoušel poprvé v životě humra, který mu tak chutnal, že ho málem snědl i s klepety. „Až do dneška jsem nikdy humra nejedl a abych se přiznal, bylo mi trochu trapné ptát se, jak ho mám jíst. Ještěže mám u sebe vždycky telefon, který mě dnes opět zachránil a prostřednictvím připojení k internetu mi poradil, jak se do toho mám pustit,“ přiznal Adam Klavík.

Pozorovat jakýkoliv vztah, který je zrovna v počátcích, je vždycky nádherné, ale v tomto případě to platí obzvlášť. Jitka i Adam jsou oba mladí, krásní, oba se účastnili soutěže krásy – Jitka České Miss a Adam Muže roku. Díky fotbalu, kterému se Adam profesionálně věnuje, má navíc krásně vypracované celé tělo, takže se má Jitka na co dívat. Navíc se milují, což je patrné na první pohled, tak co více chtít?

- red/foto: Hotel U Prince-

Fotogalerie
2815 2816 2817

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih