Magazín Elita

KAREL ŠTĚDRÝ STĚHUJE SVOU ŽENU EVU DO CENTRA

KAREL ŠTĚDRÝ STĚHUJE SVOU ŽENU EVU DO CENTRA

Život nese spoustu změn, o tom Vás bez vytáček povypráví i Karel Štědrý. Omrzel ho snad klidný život v baráčku s bazénem, neboť míří do centra? Nikoliv! Důvodem je blížící se otevření nového kosmetického salonu a estetické kliniky, které nesou jednotný název Slovanský Dům Clinic. Se svou kamarádkou MUDr. Věrou Terzijskou ho již brzy představí veřejnosti!

Mnoho lidí bylo poblíž Slovanského domu svědky toho, jak Karel Štědrý se svou ženou Evou Štědrou vykládá z auta jednu krabici za druhou a kamsi je odnáší. Auto bylo naložené po střechu a manželé měli co dělat, aby vše přemístili, než jim dají policisté pokutu za špatné parkování.

„Chceme, aby se tu klienti cítili jako u nás doma, čehož můžeme docílit pouze tím, že si budeme vše zařizovat sami a dáme do toho kus sebe,“ vysvětlila Eva Štědrá a vyndala z dodávky obrovskou květinu, kterou chce prý prostory zútulnit a provzdušnit. Nejvíce času bude v salonu trávit právě Eva Štědrá a Věra Terzijská, a proto nechtějí přípravy nikomu svěřovat a chtějí se na všem podílet pouze ony samy.

Karel Štědrý, manžel Evy Štědré, se ukázal jako opravdový pomocník a džentlmen, když své ženě vynosil z auta košťata, smetáčky, hygienické přípravky, ale i další květiny, dekorace a různé pomůcky. „Moje žena má perfektní vkus, je velmi praktická a já jí v přípravách naprosto důvěřuji. Společně s Věrou to celé vymyslely a já jako muž pouze poslouchám příkazy a s láskou je plním,“ popisoval svou roli v projektu Karel Štědrý, kterého si dámy „najaly“ jako stěhováka. „Je tu navíc takové kamarádské prostředí, ve kterém se děvčata budou navzájem doplňovat. Věra ženy vylepší od základu a Evča je dovede k dokonalosti svým permanentním make-upem,“ komentoval pracovní spojení Evy a Věry Karel Štědrý.

Prostory, ve kterých budou Eva a Věra pracovat, ponesou sice společný název, ale pod jeho záštitou povede každá vlastní ordinaci se svými službami, které se budou navzájem doplňovat.  „Mé dosavadní klientky se nemusí obávat, nekončím, jen se přemisťuji na lepší místo, na němž všechny s Evou rády přivítáme. Žena každého věku by o sebe měla pečovat a my jsme se s Evou spojily, abychom mohly ženám poskytnout komplexní péči,“ doplnila slova Evy Štědré Věra Terzijská, které se stěhováním pomáhal stylista Filip Vaněk. „Před lety jsem začal Věře pomáhat s oblečením. Ona mi za to pomáhá s úpravami obličeje, aby na mě nebyl vidět čas, který nejde zastavit a také následky nočního života. Od té doby ji doporučuj nejen svým klientům, protože k dobrému stylingu bezpochyby patří i dokonalý obličej,“ zhodnotil práci MUDr. Terzijské Filip Vaněk, který se s hrdostí řadí mezi její dlouholeté přátele.

A jaké služby bude salon a klinika svým klientům nabízet? Eva Štědrá i Věra Terzjiská jsou zkušenými profesionálkami v oblasti estetiky a zanechaly za sebou nespočet spokojených klientů. Proto každý, kdo má pocit, že potřebuje vyplnit rty, vyhladit vrásky, celkově omladit a prostřednictvím permanentního make-upu vyzdvihnout své přednosti, bude přivítán s otevřenou náručí.

Foto: J. Urban pro Slovanský Dům Clinic

Fotogalerie
2458 2459 2867

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih