Magazín Elita

DRUHOU ČERVNOVOU SOBOTU PRAHA OPĚT ZRŮŽOVÍ PRO ZÁCHRANU ŽIVOTŮ

DRUHOU ČERVNOVOU SOBOTU PRAHA OPĚT ZRŮŽOVÍ PRO ZÁCHRANU ŽIVOTŮ

Druhou červnovou sobotu Praha opět zrůžoví. V pravé poledne odstartuje na Staroměstském náměstí již 14. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu. V čele průvodu půjde 11 ambasadorek. Letošní motto zní: Před rakovinou prsu se neschováš. AVON pochod skutečně zachraňuje životy.

„Jsme velmi hrdí na to, že AVON Pochod je největší charitativní akcí svého druhu v České republice. V letošním roce máme za cíl upozornit na to, že jen polovina žen se věnuje prevenci, což je alarmující,“ prozradila generální ředitelka společnosti AVON Cosmetics pro Českou republiku a Slovensko Andreea Moldovan.

Tradiční vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovině prsu. Autorkou dámské verze je mladá návrhářka Lucie Bendlová. Dámské i pánské Tričko je možné zakoupit u AVON Lady a Gentlemanů, a to od 1. května v síti partnerů AVON Pochodu. Cena trička je 399 Kč. Varianty pro dámy a pány je možné zakoupit ve dvou velikostech. Výtěžek z Trička putuje na veřejnou sbírku Avonu, ze které jsou podporovány preventivní činnosti a projekty zabývající se podporou nemocných žen a vyhodnocováním screeningových dat na území ČR.

 

V kamenných obchodech: např. ve vybraných prodejnách C&A a SCAN quilt, v obchodní síti Home&Cook nebo v areálu Žlutých lázní.

Trička můžete také zakoupit prostřednictvím webových portálů: www.zdravaprsa.cz., www.zoot.cz, www.scanquilt.cz

Hlavním mediálním partnerem se stala Prima love, která dlouhodobě podporuje charitativní aktivity společnosti AVON Cosmetics. „Jsme rádi, že můžeme i tento rok podpořit AVON Pochod proti rakovině prsu. Doufáme, že se i díky Prima love zapojí do projektu více lidí a napomůžeme tak boji proti této zákeřné nemoci,“ zmínil marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Cílem Pochodu jsou Žluté lázně, kam již tradičně zamíří „růžová vlna optimismu a naděje“. A nebudeme jen vidět, ale také slyšet. Navíc každý, kdo během pochodování doplní tekutiny ve formě limitované edice pramenité vody Nutrend Aqua a chytře znovu naplní láhev, získá originální „rumbaláhev“ a pomůže vytvořit neopakovatelnou zvukovou kulisu Pochodu. Návštěvníci se mohou v cíli těšit na hudební vystoupení Adama Mišíka, Petra Bendeho & band, Support Lesbiens a zazpívá i další nová ambasadorka AVON Pochodu zpěvačka Lenka Filipová.

Pro ty, kdo raději běhají, než chodí, máme skvělou alternativu. Ranní AVON předBěh s Ivou Pazderkovou v obráceném směru v den AVON Pochodu. A pokud raději běháte večer, je pro vás připraven i AVON Běh v rámci GP Batteries Night runu, který se během roku uskuteční v šesti českých městech. Při této příležitosti uvádí na trh společnost Nutrend jedinečnou sportovní láhev. Ta se spolu s oficiálními podkolenkami Běhu značky CEP a růžovými potítky stane jistě oblíbenou výbavou každé běžkyně. Příspěvek z registrací na akce, jakož i ze zmíněných produktů a setu baterií GP Batteries, bude věnován na konto AVON proti rakovině prsu.

Večer na oslavu úspěšného dne si můžete připít limitovanou edicí vína Cuvée Naděje, kterou speciálně u příležitosti AVON Pochodu 2014 uvádí na trh Zarazické vinařství. „Je nám velkou ctí podpořit projekt, který zachraňuje lidské životy,“ uvedl vinař Tomáš Zbořil. Zakoupením růžového vína ve vinařství, v síti Náš grunt a dalších vybraných místech přispějete 50 Kč na veřejnou sbírku.

Přidejte se a bojujte za zdravá prsa. Již 14. června 2014 v Praze!

O AVON Pochodu v Praze a dalších růžových akcí se dozvíte na www.zdravaprsa.cz nebo Facebooku AVON Pochodu.

Zdroj: www.avonpress.cz

Fotogalerie
3655 3656 3657 3658 3659

Další články z rubriky

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky