Magazín Elita

O HODINÁŘSTVÍ BECHYNĚ PLATÍ VŠE DOBRÉ DVOJNÁSOB, A TO OPRÁVNĚNĚ!

O HODINÁŘSTVÍ BECHYNĚ PLATÍ VŠE DOBRÉ DVOJNÁSOB, A TO OPRÁVNĚNĚ!

Hodinářství Bechyně patří k nejznámějším hodinářským obchodům s mnohaletou tradicí nejen v Praze, ale v celé České republice. Majitel firmy Vladimír Bechyně je opravdový mistr hodinář a obchodník, který se svému oboru věnuje od roku 1958. Patří mezi ty obchodníky, o kterých platí, že za něho mluví dobrá práce a také jeho dobrá pověst.

Mistr hodinář Vladimír Bechyně v roce 1992 zakládá vlastní firmu a jako první získává zastoupení na prodej hodinek značek Certina, Tissot a Longines. Mezi největší historické mezníky firmy patří získání výhradního zastoupení švýcarské značky Rolex pro Českou republiku, a to již v roce 1996. Dodnes z hlediska velmi přísných kritérií to je výhradně projev velké důvěry a ocenění obchodníka, který se uchází o prodej této prestižní značky. Hodinářství Bechyně poskytuje také odborný servis zajištěný profesionálními hodináři, kteří pravidelně absolvují školení a trénink přímo ve školicích centrech prodávaných značek.

Vladimír Bechyně s dcerou Lenkou Bechyňovou

V roce 2005 získává Hodinářství Bechyně výhradní zastoupení další luxusní značky, německé Glashütte Original, která patří ke špičce hodinářského světa. V roce 2013 získává Hodinářství Bechyně výhradní zastoupení italské hodinářské značky Zannetti, která vyrábí originální hodinky se švýcarskými strojky.

Vladimír Bechyně se svým novým obchodním partnerem a dlouhodobým přítelem

Na základě potřeb vlastních i zákazníků Hodinářství Bechyně otevřelo tento týden na Václavském náměstí č. 10 svou druhou pražskou pobočku. V prodejně (znovu) objevíte krásu a luxus hodinek Longines, Certina, Tissot, ale například také šperky značky Calvin Klein.

Vladimír Bechyně vždy dbá a dnes již společně se svou dcerou Lenkou, aby vždy poskytovali zákazníkům odbornou péči a profesionální servis a sám říká: „Vždycky jsem kladl velký důraz na odbornost a profesionalitu našich hodinářů a personálu,“ a nejen to je právem odlišuje od řady dalších v obchodníků na současném trhu.

Hodinek není nikdy dost!

A co říci na závěr?  Že pokud hledáte serióznost, v Hodinářství Bechyně se s ní rozhodně potkáte, ale i to, že se právem odlišuje od řady dalších v oboru, neboť opravdu za společnost mluví kvalitní práce, kvalitní partnerství, činy a dobrá pověst.  

Text, foto: Lenka Žáčková

Fotogalerie
3712 3713 3714

Další články z rubriky

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Na vlně audioknih