Magazín Elita

SANDRA BYLA HVĚZDOU PRVNÍ TŘÍDY DISKOPOPU OSMDESÁTEK

SANDRA BYLA HVĚZDOU PRVNÍ TŘÍDY DISKOPOPU OSMDESÁTEK

Sandra Menges byla bez pochyby hvězdou první třídy diskopopu „osmdesátek“, kterou stále milují davy příznivců. Dodnes většině z nich zní v uších největší Sandřin hit Maria Magdalena. Píseň tehdy obsadila přední místa hitparád ve 21 zemích světa. A právě tato ikona poctila podnik Café 80’ v Praze svojí návštěvou.

Jakmile Sandra do Café 80’s přijela, obsypaly ji zástupy novinářů a fotografů. Ochranka, která prověřovala každého, kdo se na Sandru jen podíval, dokazovala, že se jedná opravdu o hvězdu první třídy. Zpěvačka se v Praze ubytovala nedaleko clubu. „Jsem velmi ráda, že jsem opěv v Praze, a to tentokrát jen kvůli otevření Cafe 80’s. Prahu jsem vždy považovala za specifické město, kde jsem se vždy cítila skvěle. Dalo by se říci, že jsem v Praze v 80. letech začínala svoji kariéru, a proto si velmi užívám všechny ty vzpomínky a skvělou atmosféru,“ řekla nadšeně a plná emocí zpěvačka, která návštěvou Prahy spojila příjemné s užitečným.

Jakmile Sandra do Café 80’s přijela, obsypaly ji zástupy novinářů a fotografů. Ochranka, která prověřovala každého, kdo se na Sandru jen podíval, dokazovala, že se jedná opravdu o hvězdu první třídy.

Mahulena Bočanová společně s dalšími VIP vyhrabaly ze skříně staré džíny, trika a celkově se stylizovaly do osmdesátých let. To vše proto, aby v nově otevřeném clubu Café 80’s, který se nachází v ulici V Kolkovně, co nejlépe přivítali ikonu 80. let – německou zpěvačku a herečku Sandru. Pěvecká ikona přijela po dlouhé době do Prahy proto, aby v tomto jedinečném clubu zazpívala a zahájila tak první velkolepou party nově otevřeného podniku. V průběhu večera zazpívala své největší hity jako Everlasting Love, In the Heat of the Night či Maria Magdalena a chvílemi nebyla před halasný jásot, řev a pískot nadšených hostů skoro slyšet. Sandru do Prahy doprovodil její manžel Olaf Menges.

V clubu Café 80’ se všichni vrátíte zpátky v čase. Při vytváření prostor se postupovalo velmi důkladně a výsledkem je, že 80. léta sálají ze všech koutů. Na tom ale má velký podíl i práce profesionálních DJ’s.

Role moderátorky se ujala Mahulena Bočanová. „Osmdesátá léta byla nejkrásnější léta mého života a to i přesto, že móda v té době byla příšerná. Ale je pravda, že díky tomu se nikdy nepřestaneme smát nad fotografiemi z té doby,“ vzpomínala Mahulena, která se na tento den perfektně stylizovala do osmdesátek. „Co se týče Sandry, tak tu jsem tenkrát vyloženě ‘žrala‘. Měla jsem dokonce vylepený její plakát v koupelně. S mojí první láskou jsme se kvůli ní často hádali, protože ona se mu hrozně líbila a já na ni žárlila,“ sotva se držela, aby nepropukla v smích Mahulena. Nejen tedy k tomuto období, ale i k majitelům Café 80’s, má Mahulena Bočanová velmi pozitivní vztah.

Sandra Menges, která vstoupila na dráhu sólové zpěvačky v roce 1986, je mimo jiné také matkou dvojčat Nikity a Sebastiana (*1995). Její první manželství s Michaelem Cretu se po dvaceti letech rozpadlo. V roce 2008 poznala svého budoucího manžela Olafa a od té doby žije po jeho boku.

Úvodní foto: Sandra s manželem Olafem

Text, foto: Lenka Žáčková

 

Fotogalerie
3850 3851

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih