Magazín Elita

V ČEM SPOČÍVÁ TAJEMNÁ KRÁSA JITKY ČVANČAROVÉ A BÁRY POLÁKOVÉ?

V ČEM SPOČÍVÁ TAJEMNÁ KRÁSA JITKY ČVANČAROVÉ A BÁRY POLÁKOVÉ?

Léto už je nenávratně pryč, podzim klepe na dveře, za kterými už jsou nedočkavé nové trendy nadcházející sezóny. Přizpůsobit je potřeba šatník, ale také i líčení. A to dobře ví i krásné české herečky Jitka Čvančarová a Barbora Poláková. Obě dvě jsou velmi časově vytížené, ale příležitost se seznámit s tím, co přichází, uvítaly.

Využily tedy příležitosti představení nové kolekce spojené s profesionálním líčením značky Guerlain je vždy obrovská událost! Dekorativní kosmetika Guerlain patří mezi absolutní kosmetickou špičku a líčená rozhodně nemůže být kterákoliv celebrita. Světoznámá francouzská dekorativní kosmetika si vybírá jen určité typy, které odpovídají jejich jasným představám.

Jitka Čvančarová a Barbora Poláková, které si zástupce kosmetické značky vybral, se na VIP večírku představení podzimních trendů odevzdaly do rukou profesionální make-up artistky. Tuto sezónu se ambasadorka značky Natalia zjevuje jako tajemná kráska „Madame“ zahalená do jemné krajky, který je symbolem absolutní ženskosti a svůdnosti.

Do smyslné krajky je zahalen celá podzimní kolekce Guerlain, která podtrhla i dokonalou krásu herečky a moderátorky Jitky Čvančarové, která si teď užívá především roly maminky. Jitka je vyloženě rodinný typ a tak po porodu dcery prožívá nejkrásnější období svého života. „S výsledkem líčení jsem velice spokojená.  Podzimní kolekce Guerlain mě přímo nadchla, už proto, že Francii a  Paříž miluji. Ráda jsem se nechala opečovávat profesionály a inspirovat novinkami, které ráda využiji,“ komentovala práci make-up artistky Jitka a dodala: „Líčení je pro mou profesi důležité a každé ženě vlastně dodá potřebný šmrnc a krásu. Líbí se mi i výraznější líčení očí, oční linky ala Brigitte Bardot, ale na sobě mám raději přirozenější vhled. Jemný make-up, pudrové stíny, řasenka a lesk na rty meruňkové barvy. To je moje.“

Herečka, zpěvačka a textařka Barbora Poláková byla druhou známou tváří, která byla pro událost představení podzimní kolekce značky Guerlain vybrána. Bára účinkuje v muzikálu Lucie a připravuje svou první desku s Janem P. Muchowem. Bára po příjemné a odborné práci make-up artistky vypadala úchvatně. „Sama si červenou pusu nelíčím, dávám přednost jemnějším tónům, ale cítím se dobře.  Moc ráda bych se naučila zvýraznit si takhle krásně obočí. Vypadá přirozeně a zároveň výrazně." pochvaluje si Bára a dodává: "Navíc je to asi tři hodinky, co mám poprvé v životě tmavé vlasy. Je to pro mne velký nezvyk. Ale jsem ráda, že to vyšlo zrovna tak, že tu dnes můžu být. Popovídali jsme si i o tom, co mi bude jako brunetě slušet a na co mám naopak teď zapomenout."

Na závěr nám pár slov řekla i profesionální make-up atristka značky Guerlain Vlaďka Nováková. „Když si žena neví s líčením rady, rozhodně by se měla poradit s profesionálem. Jsou chyby, které se opakují už mnoho let, patří k těm nejhorším a ženy by se jím měly zásadně vyvarovat. Mnoho žen je ale neustále opakuje v domnění, že budou krásnější. Člověk by se vždy měl řídit citem a podtrhnout svoji přirozenou krásu. Už bychom měli zapomenout na modré oční stíny a vytrhané obočí do tenké linky!!!“ To je něco jako fialový přeliv našich babiček.“ smála se Vlaďka.

Zdroj a foto: Guerlain

Fotogalerie
4107 4108

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih