Magazín Elita

FELIX SLOVÁČEK DOPROVODIL NA KLINIKU KATEŘINU NEUMANNOVOU A MONIKU MAREŠOVOU

FELIX SLOVÁČEK DOPROVODIL NA KLINIKU KATEŘINU NEUMANNOVOU A MONIKU MAREŠOVOU

Felix Slováček doprovodil, krom své vlastní ženy Dády i několik dalších krásných žen na kliniku estetické medicíny. Do rukou Petry Řehořkové z Petra Clinic svěřil Kateřinu Neumannovou a Moniku Marešovou. O tom, jak se skupince líbilo v příjemném prostředí kliniky, vypovídají povedené fotografie.

 „Má práce mne velmi baví, protože za ta léta osobní praxe a dalšího vzdělávání jsem měla možnost si své procedury obohatit a zefektivnit tak, aby jejich výsledek byl fantastický a klient spokojený,“ řekla Petra Řehořková, která ve své klinice poskytuje ošetření od odstranění pigmentací, přes omlazení pleti až po liposukci zmrazením.

Když je člověk denně na očích, musí se o sebe starat mnohem více, než běžný smrtelník. Zvídavému hledáčku fotografů neunikne sebemenší vada na kráse, tak proč jim vůbec dávat příležitost chybičku zaregistrovat? Například Kateřina Neumannová měla vždy, jako profesionální sportovkyně, postavu bez chybičky, ovšem pobyt ve městě se na každém podepíše a tak se rozhodla absolvovat wellness program na uvolnění, relaxaci a péči o pokožku celého těla. „Dříve jsem prosazovala, že všechno zachrání čerstvý vzduch na horách. Ale teď, když část roku trávím ve městě, jsem přišla na to, že o sebe musím začít pečovat i jiným způsobem. A to hlavně teď v zimě, kdy se zúčastňuji různých společenských akcí. U Petry nalézám jak péči profesionální tak kamarádskou a mohu zde příjemně relaxovat,“ řekla Kateřina Neumannová.

Felix Slováček by na Dádě Patrasové nic neměnil, ale ona si je vědoma, že se o sebe musí pravidelně starat, aby vypadala stále mladě a čerstvě. Kromě jiných procedur si nechala vyhladit nohy radiofrekvenční vlnou, jelikož ta je velmi dobrá na klouby. S Petrou jsme kamarádky. Natáčeli jsme u ní film „Jedlíci“, ve kterém jsme si i kamarádky zahrál.,“ s úsměvem prozradila Dáda. Při příchodu na kliniku Felix s jistotou řekl: „Nic nepotřebuju, ale člověk nikdy neví a proto se tam půjdu podívat,“ když ale viděl, jak si jeho žena ošetření užívá, zatoužil také nechat se hýčkat. Nenechal se dlouho přesvědčovat a po chvíli se i on svěřil do rukou Petry Řehořkové. Na čem se domluvili, zůstalo jejich tajemstvím.

Aby ze sebe mohla mít žena dobrý pocit, musí se líbit především sama sobě. To Monika Marešová se chce líbit hlavně svým televizním divákům, neboť se stala novou tváří televizní obrazovky. Monika má krásné nohy a tak proto, aby je mohla ještě více odhalovat, podstoupila mj. permanentní depilaci. „Do Petra Clinic chodím ráda, protože je tam velmi příjemný kolektiv, cítím se tam jako doma a Petru opravdu obdivuji a naprosto jí věřím. Neustále se v oboru vzdělává a snaží se přinášet nové přístroje a techniky. Ráda si tam občas zaskočím zpevnit určité problematické partie, ale brzy asi vyzkouším i výplň kyselinou hyaluronovou, která mne fascinuje tím, že zcela přirozeně udržuje v pleti vodu a nezmění mimiku obličeje,“ prozradila Monika.

Zdroj: www.petraclinic.cz

Foto: Petra Clinic

  • Felix, Petra Řehořková a Dáda
  • Dáda Patrasová, Monika Marešová, Petra Řehořková, Kateřina Neumannová, Felix Slováček na klinice Petra Clinic
  • Petra Řehořková ošetřuje Moniku Marešovu ve své klinice
  • Majitelka Petra Clinic - Petra Řehořková s Kateřinou Neumannovou

Fotogalerie
2025 2026 2027

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih