Magazín Elita

KRÁSKY S HANDICAPEM? TO JE MISS GOLF 2012!

KRÁSKY S HANDICAPEM? TO JE MISS GOLF 2012!

Golfisté znají jméno své nové MISS! Stala se jí 26 letá studentka Kateřina Částková s handicapem 54. Její míry výška 180 cm, 86-62-89.  V pořadí již 12. ročníkem soutěže, jejíž vyhlášení se konalo opět v Divadle Hybernia, provázel zpěvák, moderátor, ale také nadšený golfista Ondřej Hejma, který soutěž uváděl s humorem sobě vlastním.

Do soutěže se mohla zapsat každá dívka, která se prokázala zájmem o golf a současně svou krásou, osobním kouzlem, vtipem a inteligencí. Soutěžilo se ve třech disciplínách. Aby děvčata prokázala, že opravdu ovládají umění golfu, musela předvést taneční vystoupení s prvky golfu. Krásky se také předvedly v noblesních večerních šatech. Na co se muži, kteří tentokrát byli v hledišti v převaze, nejvíce těšili, byla promenáda v plavkách, která odhalila půvabné křivky soutěžících dívek.

"Je to úžasný, skvělý pocit, mít na hlavě tuto korunku. Už jako malá holčička jsem si přála stát se princeznou, takže se mi teď vlastně splnil můj dětský sen. Jsem vážně hrozně šťastná a chci to jít hned oslavit a užívat si téhle chvíle," říká čerstvá Miss Golf 2012 Kateřina Částková.

Zvolit z 12 dívek tu nejkrásnější a nejnadanější nebylo lehké, ale jelikož mohla vyhrát jen jedna, měla porota těžký úkol. V porotě usedla nejznámější odbornice na ženskou krásu Milada Karasová, ale také profesionální krásky Linda Bartošová či Kateřina Sokolová. „Účast v porotě Miss golf si skutečně užívám. Je to něco úplně jiného být na druhé straně břehu. Holky chápu, protože jsem ještě nedávno byla v jejich kůži. Asi i proto jsem k nim shovívavější. Všem jim přeju hodně štěstí,“ vzkazuje Česká Miss World 2012 Linda Bartošová.

Tato soutěž získala za dobu svého konání značnou prestiž a z mnoha děvčat z minulých ročníků jsou nejen schopné golfistky, ale řada z nich se začala živit i modelingem. Že se tato soutěž dostala již opravdu vysoko, dokazují i ceny, které jsou srovnatelné s cenami nejvyšších soutěží krásy. Vítězky získaly například roční užívání bytu od firmy Sekyra Group, volnou kartu na všechna golfová hřiště v ČR a spoustu dalších užitečných cen.

Jelikož byl golf nově zařazen mezi sportovní disciplíny na letních olympijských hrách, celý galavečer se nesl v tomto duchu. Všude plály olympijské ohně a soutěžící dívky byly oblečeny v oděvech, které nosili naši sportovci na LOH v Londýně. Olympijskou atmosféru dotvořily i děti z hudebně tanečního souboru Koťata, který se proslavil děkovnou skladbou Báře Špotákové za její vítězství. Zazněly i písně Ondřeje Hejmy. „Krásná děvčata a golf, to je úžasná kombinace. Dívky jsou totiž velmi inspirující, ale i rozptylující a to jak při golfu, tak dnes při moderování. A tak se to tu ve mně dnes pralo a já nevěděl, co mám dělat dřív. Nakonec však vyhrála krása, která mě následně inspirovala při moderování,“ říká Ondřej Hejma s úsměvem na tváři a neustále pomrkávající po soutěžících.

 

Výsledky:

Miss Golf 2012 – Kateřina Částková

1. vice miss Hana Márová

2. vice miss Radka Skácelová

miss sympatie – Hana Márová

miss fotogenie Juliana Havel

 

Hana Márová, Kateřina Částková, Radka Skácelová

Kateřina Sokolová, Kateřina Částková, Hana Márová a Linda Bartošová

MISS Golf 2012 Kateřina Částková

 

Více informací: www.missgolf.cz

Foto: Miss Golf 2012

Fotogalerie
1937 1940

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih