Magazín Elita

PAVEL VÍTEK JE ČERSTVÝ PADESÁTNÍK

PAVEL VÍTEK JE ČERSTVÝ PADESÁTNÍK

Málo kdo by hádal, že Pavel Vítek je již také padesátníkem. On sám se nijak nad svým věkem nepozastavuje a nepovažuje se za muže, který by měl rekapitulovat, protože se cítí o mnoho let mladší, než říká jeho rodný list. Větší význam dává pětadvacátému výročí společného soužití s partnerem Janisem Sidovským.

O jeho dobré kondici se přesvědčili diváci, kteří shlédli letní speciál „VIP Prostřeno“, který mimo jiné vyhrál. Díky pořadu měli možnost diváci nahlédnout nejen do kuchyně Pavla Vítka, ale i do způsobu jeho života.

Zpěváka a herce Pavla Vítka jsme potkali na 3. profesním setkání magazínu Best of, které se uskutečnilo 26.9. 2012 v známé pražské restauraci Zlatý Had. Na pódium ho pozvala sama první dáma swingu Eva Pilarová se slovy: „Znám ho ještě jako malého kluka a dnes slaví padesátiny. Když já měla padesátiny a někdo mi na vrata napsal 50, já se naštvala, dnes bych je brala,“ dodala s úsměvem.  

Pavel Vítek jako první český interpret zavádí do českého showbyznysu bonus pro posluchače, který je v zahraničí zcela běžný, a to je setkání se svými fanoušky po vystoupení, kteří si připlatili za VIP vstupenky. Nejde jen o účelový rozmar, ale o zajištění komplexnějšího servisu pro návštěvníky koncertů, po kterém řada z nich prahne.

 I my se připojujeme a přejeme mnoho úspěchů, ale také to, co je nejcennější, tedy dobré zdraví, dobré vztahy a kapsu plnou štěstí!

Pavel Vítek se narodil 30. září 1962 v Olomouci, kde také vystudoval gymnázium. Po maturitě absolvoval divadelní fakultu Akademie múzických umění v Praze, obor herectví. Jedno z prvních angažmá získal v Hudebním divadle Karlín. V roce 1986 se nezapomenutelně zapsal do pop music hitem „Má svůj den“. Následovalo album Vůně tvý kůže. Od počátku devadesátých let účinkuje v činoherních i muzikálových inscenacích v Praze.

Do hitparád se vrátil v říjnu 2011 s cover verzí hitu "Když milenky pláčou", tehdy obsadil šestou příčku v pořadí nejhranějších skladeb v českých rádiích.

TOP 10 hity Pavla Vítka:

Fotogalerie
1812 1813

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih