Magazín Elita

VYUŽIJTE AKTUÁLNÍ NABÍDKU AQUAPALACE PRAHA

VYUŽIJTE AKTUÁLNÍ NABÍDKU AQUAPALACE PRAHA

Svěřte v sychravých podzimních dnech své tělo do rukou šikovných kosmetiček a masérů. Letní sluníčko dá jemné ženské pokožce zabrat. Sluneční paprsky jsou sice plné energie, zbarví vaši pokožku krásně do bronzova, ale také způsobují vysušování pokožky a její předčasné stárnutí.

Proto je dobré pokožce na podzim dopřát trochu péče. Profesionální kosmetičky a maséři v Aquapalace Praha vědí, jak na to. Svěřte se do jejich péče a vyzkoušejte procedury Hammam, Rassoul, Vinné tělové ošetření nebo vezměte partnera a užijte si společně tělovou proceduru s vůní šampaňského. Pro domácí péči o pleť v období nepříznivého počasí si zde navíc můžete pořídit novu vyživující kosmetiku na bázi ovocných výtažků z bobulí goji a acai.

Vinné potěšení speciál

Tělová procedura je úplnou novinkou, kterou si můžete objednat ve SPA centru Aquapalace Praha. Ošetření je založeno na příznivých účincích vinné révy. Během ošetření je pokožka celého těla vyživena čistým hroznovým olejem z jadérek hroznů. Vědecké studie prokázaly, že víno je zdrojem přírodních antioxidantů (polyfenolů). Ty účinně odbourávají volné radikály způsobující stárnutí pokožky a ztrátu elasticity. Ochraňují také kožní lipidy a proteiny, zanechávají pleť hladkou, pružnou a jemnou. Dámy jistě potěší, že pomáhají i v boji proti celulitidě. Ovocné kyseliny v hroznech mají regenerační, hydratační a omlazující účinky.

Jak ošetření probíhá? Celá procedura trvá 90 minut. Nejdříve je proveden peeling celého těla s vinnou révou. Pak následuje masáž celého těla speciálním vinným olejem. Následně je nanesena vinná tělová maska pro komplexní vyživení pokožky těla. Pro dokonalý pocit z celé procedury je mimo pravidelného podávání pitné vody ošetření zpestřeno i skleničkou bílého vína Veltlínské zelené, Habánské sklepy.

Rassoul z Maroka

Procedura Rassoul kombinuje bahenní jílový zábal s účinky parní lázně. Během procedury dochází k prohřátí těla v parní kabině a aplikaci marocké jílové zeminy na pokožku celého těla. Přednostmi marockého jílu jsou vysoký obsah minerálů, silné čistící účinky a zároveň šetrnost k pokožce. Rassoul dokonale pročišťuje a vyživuje pleť, pokožku celého těla i vlasy. Na rozdíl od šampónů a mýdel neobsahuje tenzidy a po spojení s vodou vytváří příjemnou gelovou konzistenci. Procedura je velmi vhodná i pro ty, kteří mají problémy s ekzémy nebo alergiemi.

Co je Hammam?

Hammam je orientální turecká lázeň spojená s prohříváním těla na speciálním mramorovém kameni. Po dokonalém prohřátí a uvolnění ztuhlých svalů na vyhřívané mramorové desce následuje peeling speciální žínkou pro dokonalé odstranění odumřelých kožních buněk z povrchu pokožky. Poté je aplikována pěnová mýdlová masáž se závěrečnou péčí mýdlovým olejem pro uvolnění a relaxaci. Exotická vůně mýdlové pěny potěší smysly a vysoká vzdušná vlhkost během celé procedury poskytne skutečné uvolnění a zklidnění všem částem unaveného těla.

Partnerské procedury v MINI SPA – ráj ve dvou

Zkuste přijít do SPA centra společně s partnerem. Můžete si pronajmout své privátní SPA s vířivou vanou se světelnými efekty a relaxačními lůžky. V rámci pronájmů získáte zdarma mísu čerstvého ovoce, čaj a také ručníky, osušky i župany. Nově si můžete objednat i partnerskou proceduru s vůní Champagne.

Nová kosmetika pro domácí péči o pokožku

Abyste vaši pokožku udržovali stále ve formě i při domácí péči, ve SPA centru Aquapalace Praha je nyní také možno zakoupit novou řady revitalizační kosmetiky značky Payot. Základní složky kosmetiky tvoří výtažky z himalájských bobulí goji a bobulí acai z brazilských palmových stromů. Používáním těchto přípravků dodáte vaší pleti účinný koktejl živin a antioxidantů, které působí hydratačně i jako v chladných měsících tolik důležitá ochrana imunity vaší pleti.


Další články z rubriky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během