Magazín Elita

MÓDNÍ SHOW V ZAHRADÁCH

MÓDNÍ SHOW V ZAHRADÁCH

Nová kolekce NAVARILA®by Martina Nevařilová pro jaro/léto 2012 je vyrobena ve spolupráci s českým výrobcem Jitex Comfort s.r.o.

Nová kolekce není pletená, jak je již téměř tradicí pro značku NAVARILA®, ale šitá z bavlněného úpletu s příměsí modalu a elastanu! Barevně je laděna v uni tónech holubičí šedi, bouřkové modři, šedohnědé a černé – v kombinaci s jemnými proužky, které jsou dominujícím prvkem celé letní kolekce.

Aby značka zůstala věrná své tradiční technice - pletenině, je kolekce doplněna jemnými úplety ve stejných barvách, pruhovanými jemnými svetříky, plédy a transparentními letními šálami, vyráběnými rovněž ve spolupráci s českým výrobcem -Koplet, v.d.i. - Frýdek-Místek.

V závěru přehlídky budou k vidění první originální modely, které byly vytvořeny na africké téma k příležitosti benefiční akce pořádané pro společnost Kedjom-Keku: postavme školu v Africe, zachraňme horský mlžný les: www.kedjom-keku.com. Benefiční přehlídka s touto tématikou proběhne v červnu 2012.

M.A. Martina Nevařilová patří k předním českým módním tvůrcům. V jejím autorském butiku na Starém Městě lze nalézt originální módu zn. NAVARILA®, která je tvořena převážně úpletovými modely, určenými ženám s osobností.  Nová kolekce Martiny Nevařilové je vyráběná v malých sériích, ale každý kus projde rukou návrhářky a je signován pečetí: vyrobeno s láskou v České republice. Tímto se odlišuje od masové produkce, kdy snaha po levné výrobě v zemích třetího světa je často v rozporu s tradičními technikami a kvalitou.

Kolekce Martiny Nevařilové často prezentují známé tváře, které se objeví i na této letní přehlídce. V letních modelech zazáří Eva Decastelo, Lejla Abbasová, Monika Marešová, Miluška Bittnerová, Šárka Ullrichová, Daniela Písařovicová, Zuzana Rosáková, Miss Plzeň Michaela Gleissnerová, modelky Michaela Řeháková, Mirka Fabušová a exotická kráska Dina Cassama.

Vlasový styling zajistí se svým týmem špičková kadeřnice Irena Vavrušková, make up bude v rukou osvědčené profesionálky Veroniky Dědkové.

Moderátorka: Štěpánka Duchková

Choreografie: Vladimír Frank

Motto: NAVARILA® je originální autorská značka, jež nese rukopis autora, nejlepší kvalitu materiálu a zpracování, pravidelnost nových kolekcí. Nepovyšuje design nad funkci, ctí osobnost nositele, který nevěří, že šaty dělají člověka, ale že osobnost vytváří styl.

 

BOUTIQUE- SHOWROOM

UL. ELIŠKY KRÁSNOHORSKÉ 4/11, PRAHA 1, STARÉ MĚSTO, 110 00,

CZECH REPUBLIC,  TEL -  271742091, DENNĚ 10-19 HOD.

www.navarila.cz



Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih