Magazín Elita

VSTUPTE DO NOVÉ DIMENZE PŘÍRODY

VSTUPTE DO NOVÉ DIMENZE PŘÍRODY

Trendem současnosti je přirozenost a stále častěji saháme po produktech s obsahem přírodních složek. Nyní máme možnost nechat se hýčkat díky novince značky Fa od společnosti Henkel ČR, která představuje inovativní řadu tělové kosmetiky Fa Natural Care & Power. Produkty této řady kombinují maximální účinnost s přírodními látkami a pomáhají nám vypadat skvěle a cítit se přirozeně krásně.

Deodoranty Fa Natural & Power

Řada deodorantů Fa Natural & Power skrývá přírodní výtažky z bambusu. Bambusová vlákna obsahují celulózu, lignin a oxid křemičitý, které v této kombinaci fungují jako silný přírodní absorpční komplex. Vlhkost, kterou bambusová vlákna absorbují, se postupně odpařuje a absorpční vlastnost vláken se tudíž obnovuje. Výsledkem je pocit dokonale suché pleti, aniž by se přitom ucpávaly jemné póry v podpaží.

Nová řada Fa Natural & Power přichází na trh ve formě deodorantu ve spreji nebo roll-onu
a překypuje příjemnou svěží vůní bílých hroznů. Ženám, které se rády cítí přirozeně svěže, nabízí nejnovější řada deodorantů Fa spolehlivou ochranu až na 48 hodin, přičemž pokožka může volně dýchat.

Tělová kosmetika Fa Natural & Care

Řada Fa Natural & Care obsahuje intenzivní hydratační jojobové mléko, mandlový olej a mléčné proteiny. Díky této receptuře uklidňuje vyčerpanou pokožku a chrání ji před vysoušením.

Jojoba roste v kalifornských, arizonských a mexických pouštích. Mléko, které se z této rostliny získává, pomáhá obnovovat přirozenou vlhkost pleti, chrání a zjemňuje citlivou pokožku a dodává jí přirozenou krásu. Řada tělové kosmetiky Fa Natural & Care zahrnuje sprchový gel, pěnu do koupele a mýdlo v tekuté i tuhé podobě.

Nejnovější řada Fa Natural Care & Power neobsahuje žádné parabeny. Díky výrobkům této řady bude vaše pokožka vypadat nádherně a vy se budete cítit skvěle. Navíc se zahalíte do jemné přírodní vůně bílých hroznů.

Nová řada tělové kosmetiky Fa Natural Care & Power se na pultech obchodů objeví v dubnu 2012 a nabídne maximální účinnost ženám, které chtějí vypadat a cítit se přirozeně krásné.

Zdroj: Henkel ČR, spol. s r. o.


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih