Magazín Elita

PŘÍTEL ANDREY KERESTEŠOVÉ MÁ RÁD JEJÍ VLASY

PŘÍTEL ANDREY KERESTEŠOVÉ MÁ RÁD JEJÍ VLASY

Na prezentačním představení nové kolekce produktů Pantene byla odtajněna tvář značky pro Českou republiku, kterou se stala herečka Andrea Kerestešová. Novou celosvětovou tváří je herečka Liv Tyler. „Andreo, Vyprávěj. Jaké je to stát se tváří Pantene?“, zeptala se sympatické herečky oblíbeného seriálu neméně půvabná moderátorka akce Gábina Partyšová.

„Měla jsem možnost vyzkoušet několik výrobků této značky a musím potvrdit, že se opravdu jedná o výbornou kvalitu za velmi příznivou cenu. Proto si tyto kosmetické produkty může dovolit každá žena. Vzhledem ke své profesi herečky je nutné mýt si hlavu každý den, proto volím šetrné šampony, které navíc nádherně voní. Každá žena si přeci užívá, když o své vlasy pravidelně pečuje. První, čeho si na člověku všimnete, jsou určitě vlasy. Můj přítel má také moc rád mé vlasy i díky dokonalé péči a jejich hebkosti“ svěřila se Andrea. 

A co vy? Nejste spokojená se svými vlasy? Recept na zdravé a silné vlasy pro všechny typy přináší kolekce nových produktů značky Pantene.

Kolekce pro jemné vlasy obsahuje Pantene Pro-V Volume - produkty pro zdravý objem a ochranu před škodlivými účinky stylingu a Pantene Pro-V Aqua Light - řadu pro hloubkovou výživu bez zátěže pro vlasy. Všechny kolekce obsahující intenzivní péči a jsou stvořeny k tomu, aby naplnily potřeby různých typů vlasů a zaručily, že
budou vypadat zdravě.

Kolekce pro normální až husté vlasy obsahuje Pantene Pro-V Repair&Protect - řadu produktů, které chrání před poškozením, zvlhčují a posilují vlasy. Tato nová kolekce také působí preventivně proti roztřepeným konečkům, což neplatí ani o luxusních výrobcích za vyšší ceny.
Pantene Pro-V Full&Thick - šampon a balzám pro zdravé a lesklé vlasy

V kolekci pro barvené vlasy naleznete Pantene Pro-V Coloured Hair - produkty jsou navrženy tak, aby barvené vlasy získaly novou ochrannou vrstvu. Barvené vlasy jsou tak zdravě lesklé a jasné.

Přední česká módní stylistka a vizážistka Claudie Marčeková přiblížila aktuální revoluční změny ze světa módy a kosmetiky. Každé období zaznamenalo nástup nových technologií, módních stylů v této oblasti. Rok 1913 například přináší inovace do výroby, které myslí nejen na estetiku, ale čím dál více na zdravý základ. Pro dvacátá léta je charakteristická nápadná červená rtěnka, v dalších létech zkracování vlasů, barvení, silné lakování, trvalá ... Současnost je ve znamení harmonie, tak abychom milé dámy působily nenápadně. K tomu jsou vhodné produkty značky Pantene, které mají hedvábnou strukturu a jsou šité na míru všem ženám podle jejich životního stylu. „Různé kosmetické i tělesné defekty odstraňujte s mírou. Pomáhají k sebevědomí, ale musí  v konečném výsledku vypadat přirozeně“, doporučila na TK image maker Claudie Marčeková.

Do tajů současného výzkumu Pantene přítomní nahlédli v průběhu prezentace zajímavého hosta, doktorky Frauke Neuser, experta značky z anglického výzkumného centra.

Je to opravdu věda.

Značka Pantene učinila zásadní krok v péči o vlasy. Díky novým technologiím se vědcům Pantene podařilo přezkoumat strukturu (fyzické a chemické vlastnosti) vlasového vlákna, identifikovat hlavní typy vlasů a vytvořit tak produkty pro dosažení optimálních výsledků. Dokonce byly použity techniky běžné při vesmírném výzkumu (Atomic Force Microscopy, metoda, kterou používá NASA při průzkumech povrchu Marsu) a ve zdravotnictví (Micro-Computed Tomography – metoda používaná ke zjištění hustoty kostní tkáně).

Foto: Cook Communications

-eso-

Fotogalerie
1345

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih