Magazín Elita

HERCI Z CEST DOMŮ SE NECHALI ROZMAZLOVAT

HERCI Z CEST DOMŮ SE NECHALI ROZMAZLOVAT

Sluníčko začíná pěkně hřát, mnozí se již určitě těší na letní radovánky, ke kterým samozřejmě patří vodní hrátky, relaxování a dobrá nálada. Že je ještě přeci jen chladno na to, abychom mohli vyrazit ven do přírody a oddávat se všem zábavným požitkům?

Navštívíte-li čestlický aquapark, nebudete muset vůbec čekat na příhodné počasí, jezdit daleko za mořem či se obávat nachlazení. Pod jednou střechou naleznete totiž vše, co k pořádné atmosféře u vody patří. Ale i o mnoho navíc. Také děti slavných herců a režiséra seriálu Cesty domů si sem přišli užít jedno sobotní odpoledne. Užívali si klouzačky, tobogány i vlnobití, ale také je zlákala pořádná porce zmrzliny.

Režisér Jiří Adamec po nedávném návratu z rodinné dovolené v Karibiku, zašel se svým šestiletým synem Daníkem na příjemné vodní setkání s kolegy, seriálovými herci a jejich dětičkami. Pod vedením odborníka na saunování, generálního ředitele Radka Steinhaizla si vyzkoušeli na vlastní kůži medový ceremoniál. „Návštěvníkům rozdám hrstku medu na potření těla. Med dezinfikuje, čistí a zvláčňuje pokožku. Během 8 až10 minutového pobytu je ovívám ručníkem, který rozptýlí v sauně vonnou esenci a teplo tak působí daleko rychleji, než při klasickém saunování,“ vysvětlil ředitel aquaparku. Pro tentokrát zvolil vůni levandule, kterou nejvíce oceňovala Tereza Kostková a zajímala se o další možnosti užití saunového světa.

 

Daník Adamec si to ze sauny namířil přímo k tobogánům a bazénu s vlnobitím. Vynechal chůzi po mostě a vzal to zkratkou přímo vodní řekou, která spojuje celý areál. Spolu s malým Toníkem maminky Kostkové (5) pak řádili v bazénu s pirátskou lodí neuvěřitelně dlouhou dobu. Velmi vytížená herečka si pochvalovala bezvadnou atmosféru a příležitosti k nabití energií. „Jsem ráda, že jsem si mohla na chvilku odpočinout, zrelaxovat v sauně i na masáži a hlavně pobýt s Toníkem, kterému už plavání docela jde“, svěřila se. „Škoda, že musíme odejít dřív, protože mě čekají další pracovní povinnosti, ale určitě se znovu vrátíme, protože je to tu velmi milé“, dodala.

V seriálu Cesty domů se na natáčení schází bezvadná parta lidí, dospěláků i dětí, což bylo znát i na společně trávených chvílích v aquaparku. Pavel Soukup s dcerami a manželkou, Lucie Černíková s přítelem, Petra Horváthová nebo Vendula Křížová také s ratolestmi i další představitelé oblíbených rolí zůstali do večerních hodin. Pobyt jim neuvěřitelně utekl nejen díky oddychu ve spa. I nabízená jídla (samozřejmě rovněž všem návštěvníkům) nebo lahodné drinky v příjemném baru, umocnily celou dobu strávenou v největším vodním ráji ve střední Evropě. Využít lze i prostorné fitness se spoustou aktivit.

 

Aquapalace Praha chce umožnit návštěvu co nejhojnějšímu počtu zájemců v celém svém komplexu, proto nabízí různé akce a výhodné nabídky. Nynější akce trvá do 31.března 2012 a je zaměřena na vstup do Vodního světa pouze za 1 Kč pro děti do 150 cm výšky. Jsou pro ně připraveny každý všední den i víkendy zábavné akce, soutěže a hry. O malé děti se mohou postarat zkušení animátoři zdarma v dětském koutku.

(Podmínkou akce dítě za 1 Kč je vstup dítěte pouze v doprovodu dospělé platící osoby. Délka pobytu v areálu je odvislá od doby, na kterou má zakoupenou vstupenku dospělý návštěvník. Pokud je doba překročena, účtuje se dle ceníku. Děti nad 150 cm mají vstup jako studenti. Do vodního a saunového světa mohou děti pouze v doprovodu plnoleté osoby.)

Přijďte si do aquaparku v Čestlicích užít spousty velké zábavy, k dispozici je nepřetržitě po celý rok. Aktuální informace máte možnost sledovat na webových stránkách: www.aquapalace.cz.

-eso-

Foto: archiv Prima family

Fotogalerie
1281 1282 1283 1284

Další články z rubriky

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky