Magazín Elita

ROZŠÍŘENÝ VÝKLAD MARIÁŠOVÝCH KARET – ČERVENÁ SEDMIČKA A ČERVENÁ OSMIČKA

ROZŠÍŘENÝ VÝKLAD MARIÁŠOVÝCH KARET – ČERVENÁ SEDMIČKA A ČERVENÁ OSMIČKA

Dovolujeme si vám nabídnout rozšířený výklad mariášových karet, neboť zaznamenáváme stále větší zájem o jejich výklad. Plně si uvědomujeme, že se jedná pro řadu z vás o velice citlivé téma a prosíme vás tedy o odpovědný přístup ke svému okolí i k sobě sama při samotném výkladu. Nikdy výklad nehodnoťte dogmaticky, snižujete tak často šanci na úspěšné řešení některých situací, které se vás či vašeho okolí dotýkají.

Dnes přinášíme rozšířený výklad červené sedmičky a červené osmičky. Pravidelně budeme přinášet jednotlivé texty a jejich vazby a až vyčerpáme všech 32 karet v paklu, vydáme vše a ještě více v novém (již druhém) brožurovaném vydání. První limitovaná edice byla rozebrána za pouhé 4 dny.

 

Červená sedmička = destrukce, nemožnost reálného náhledu

  1. Květináč vyjadřuje naší hlavu (strom z hlavy) vyjadřuje něco, co má být jinak.
  2. Rostlina vyjadřuje plodící myšlenky.
  3. Květináč vyjadřuje hlavu dítěte v mateřském lůně (ve spojení s další sedmičkou).

Je svým provedením velice jednoduchá, takže vyjadřuje spíše primitivní myšlenky, někdy i pudy a až ostatní karty vyjadřují závažnost stavu či situace. Karta vždy představuje emoce. U jedince vyjadřuje destruktivní myšlenky v negativním pojetí, vidí vše černě. Bohužel však ani nemá snahu hledat východiska. Lidově tomu říkáme, že se v něčem „plácá“ a neví si rady. Jakékoli figury vyjadřují tlak – nátlak nebo pocit nátlaku, ale i výhrůžky, ale pro tento případ musí následovat jakákoli zelená karta, avšak mimo zelené sedmičky.

Ve spojení s dalšími negativními kartami může vyjadřovat depresi, především se zelenou osmičkou. Ve spojení se zelenou devítkou poukazuje na to, že se mohou objevit i sebevražedné myšlenky. V tomto případě je vždy nutné se poradit s odborníkem, jak závažný stav doopravdy je, ale také to, zda je stav jen dočasný či se jedná i změnu dlouhodobou (diagnostikovatelnou). Tato kombinace je vždy alarmující! Zpozornět by měly těhotné ženy, neboť jsou vážně ohroženy potratem – měly by zmírnit své tempo a nestresovat se, prostě si naordinovat klidový režim. Nervové zhroucení může naznačovat ve spojení se zeleným esem.

Podíváme-li se na pozitivní spojení, musím zmínit spojení se zelenou sedmičkou, kdy vyjadřuje těhotenství, což platí ve spojení s jakoukoli sedmičkou, ale zelená je nejjistější. Je mnoho jiných variací, ke kterým se ještě vrátíme v dalších příkladech.

 

Červená osmička – novinky

  1. Tryskající fontána je symbolem plodnosti a ženského orgasmu
  2. Voda znamená život

Karta vyjadřuje především sex, dělohu, těhotenství, nové věci, nové začátky, nové projekty a možnosti – nové začátky. Karta následující nám pomůže definovat vývoj výše uvedeného. Se zelenou sedmičkou vyjadřuje spokojené a úspěšné těhotenství s červenou sedmičkou pravděpodobný potrat, u starších žen nemoc dělohy či ženských orgánů v obecné rovině, tedy také onemocnění prsou. U mužů může vyjadřovat onemocnění prostaty a u obou pohlaví také nemoci ledvin či močového měchýře. Ve spojení se zelenou dámou se dá předpokládat, že dotazující na vše zůstane sama. Pro muže zase znamená, že se „něco“ děje s jeho partnerkou. Může to vyjadřovat její únavu, stres, ale třeba i nevěru, pokud následující kartou je například červený spodek, červený král nebo žaludový spodek. Pro uvedené kombinace také platí v roli tazatelky, že zažije milostný románek, který nemá vývoje. Ve spojení se žaludovou devítkou vyjadřuje často vztah na pracovišti. Ve spojení se žaludovou devítkou vyjadřuje zajímavou pracovní nabídku, s žaludovou desítkou vyjadřuje finanční zvýhodnění například díky šarmu. S žaludovým králem upozorňuje či potvrzuje vztah s vlivným mužem. S kulovou sedmičkou naznačuje na prozrazení milostného vztahu, ale s kulovou osmičkou zase představuje výlet s někým s kým nám je dobře, také plánované dostaveníčko.


Další články z rubriky

Horoskop pro rok 2024

Horoskop pro rok 2024

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty?  Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty? Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?