Magazín Elita

LOVE VOYAGE - NEJHEZČÍ DŮKAZ LÁSKY

LOVE VOYAGE - NEJHEZČÍ DŮKAZ LÁSKY

Praha 24. srpna (PROTEXT) - Svátek zamilovaných je sice v nedohlednu, ale říkat "mám tě rád" můžete i bez svatého Valentýna! Společnost LOVE Voyage Ltd. představuje unikátní projekt, díky kterému mohou lidé na celém světě nejen originálním způsobem vyznat lásku, ale rovněž potěšit blízké či přátele a dokázat, že jim na nich záleží.

Vyznat lásku nebo zkrátka jen říct, že vám na někom velmi záleží, není tak jednoduché. Zvláště, když chcete být originální. Prostřednictvím projektu LOVE Voyage se váš sen o neotřelém vyznání stává skutečností. Nechte jej otisknout do jedinečné knihy lásky, která se stane jednou z největších knih na světě. Vepište vaše slova o tom, že máte někoho rádi, do stránek knihy LOVE Voyage.

Na oficiálních stránkách projektu LOVE Voyage - www.lovevoyage.com - se můžete připojit k tisícům dalších zamilovaných a kniha poté vyrazí se všemi vyznáními na nejromantičtější cestu kolem světa v celé historii. I vaše láska tak pozná 15 nejromantičtějších míst na světě. Každý účastník dostane také jeden z dvanácti originálních certifikátů, který si může buď ponechat nebo darovat osobě, na které mu nejvíce záleží.

"Květiny, plyšové hračky a čokoládové bonbony - takové dárky již postrádají špetku originality. Právě proto přinášíme LOVE Voyage - unikátní cestu knihy plné zamilovaných vzkazů. Není hezčí důkaz lásky, než vepsat vyznání do speciální knihy, která s vaším jménem doslova procestuje ta nejnádhernější místa, jejichž krása bere dech," říká Martin Prošek, tiskový mluvčí projektu LOVE Voyage.

Knihu LOVE Voyage s úctyhodnými rozměry 50 x 50 cm a hmotností přes 12 kg by bylo škoda na konci její zamilované cesty zavřít do skříně. "Hledáme pro ni nejvhodnější místo, které si určí sami návštěvníci našich stránek. Ve městě, které bude vybráno během velkého hlasování, najdeme muzeum, kde nám knihu LOVE Voyage vystaví. Vyznání všech zamilovaných tak zakončí své putování skutečně ve velkém stylu," dodává Prošek.

Cesta kolem světa potrvá zhruba tři měsíce a odstartuje po zaplnění knihy LOVE Voyage s předpokládaným začátkem v březnu 2012. Další informace o projektu LOVE Voyage jsou k dispozici na oficiálních stránkách www.lovevoyage.com.

ČTK


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih