Magazín Elita

HURÁ NA PRÁZDNINY BEZ ZDRAVOTNÍCH OBTÍŽÍ

HURÁ NA PRÁZDNINY BEZ ZDRAVOTNÍCH OBTÍŽÍ

Bolavé bříško, pořádné nachlazení a polehávání v posteli namísto letních legrácek, to může potkat každé dítě. Zařadíte-li však do jejich jídelníčku doplněk stravy Linex Baby, pomůže jemu i rodičům se zmiňovanými problémy.

Zkažený žaludek a oslabená obranyschopnost organismu dokážou pořádně potrápit zvláště malé děti. To, jak se lidské ústrojí vyrovnává s různými vnějšími ataky, do značné míry závisí na jeho imunitě, kterou z velké části obstarávají střeva. Právě sem bychom tedy měli zacílit veškeré snahy, což zahrnuje zejména podporu často zmiňované střevní mikroflóry. Někteří dospělí sice zodpovědně pijí zakysané nápoje, jedí jogurty a umírněně se stravují, to ovšem po dětech můžeme chtít je těžko. Bílé jogurty nebo dokonce kefír jim mnohdy moc nešmakují a o střídmé stravě nemůže být o prázdninách ani řeč.
Poličte si na ně jinak – sypká probiotika jim dodávejte přímo v jejich oblíbených jídlech. Výbornou variantou je doplněk stravy Linex Baby, který je zcela bez chuti a zápachu, tudíž jej můžete přimíchat třeba do džusu či mléka. Linex Baby pomáhá předcházet problémům s trávením, ale působí i v případě již započatých potíží s bříškem, a to v případě průjmu i při zácpě či plynatosti. Je tak šetrný, že jej můžete podávat i malému miminku. Dokonale se hodí se i na cesty, protože je balen po jednotlivých sáčcích a na dovolené s dětmi jeho služby obzvlášť uvítáte. Při delším užívání posiluje imunitu, tudíž ani výraznější ofouknutí vaší ratolesti nemusí znamenat týden v posteli. Vylaďte (možná) náladové prázdniny už teď!
Linex Baby, vhodný pro děti od kojeneckého věku až do 12 let. Sypké probiotikum Linex Baby je k dostání v balení po 10 sáčcích ve všech lékárnách za sympatickou cenu 105 Kč.

Zdroj: ASPEN.PR


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih