Magazín Elita

VAŠE RUCE JSOU ZRCADLEM VAŠÍ KRÁSY

VAŠE RUCE JSOU ZRCADLEM VAŠÍ KRÁSY

Stav vašich rukou o vás může hodně prozradit. Ale ať děláte, co děláte, častý kontakt s horkou vodou a čisticími prostředky může bohužel na ženských rukou a nehtech zanechávat pocit drsnosti a vysušení – to je důvod, proč byste měly věnovat jejich péči a ochraně zvláštní pozornost.

Nový Jar DermaProtect je proto navržen tak, aby pomáhal udržet vaše ruce úžasně hebké i při mytí nádobí běžným způsobem. Tváří nového Jaru DermaProtect se stala známá modelka Andrea Verešová.

Ruce ženy hrají hlavní roli v nejvýznamnějších okamžicích jejího života, ať už je to držení se za ruce s partnerem či chování dítěte. Hned po tváři jsou ruce nejviditelnější a nejvýraznější částí jejího těla. Proto by měla kultivovaná žena věnovat stavu svých rukou zvláštní pozornost. Důvodem je i to, že ruce jsou jedinou součástí těla, která by mohla okamžitě odhalit váš skutečný věk, pokud byste se o ně nestarala, nic s tím nenadělá ani plastická chirurgie nebo ošetření Botoxem, které pro ruce nejsou k dispozici.

Je proto velmi důležité vědět, že pokožka vašich rukou je denně vystavována škodlivým účinkům, které ji vysušují a vedou ke ztrátě její pružnosti. Vnější vrstva je nejvíce postižena při práci v domácnosti a z tohoto důvodu byste měly věnovat zvláštní pozornost její ochraně a ve volném čase nechat pokožku odpočinout a hydratovat, aby si udržela svoji jemnost a hebkost.

Pokud byste chtěly mít krásné ruce navzdory každodenní práci, doporučujeme alespoň jednou týdně provést tyto nejdůležitější kroky v péči o ruce: zapilujte nehty, použijte peelingový přípravek určený pro pokožku rukou, zatlačte kůžičku, opatrně vyleštěte nehty a použijte sérum a masku na ruce s látkami proti stárnutí. „Mnoho lidí zapomíná, že škodlivé látky ovlivňují pokožku rukou v průběhu let, takže byste měly chránit ruce i při práci v domácnosti. Věnujte pozornost tomu, zda používáte čisticí prostředky, které pokožku chrání a pomáhají udržet její mladistvý vzhled,“ radí paní Kateřina Nová, odbornice na péči o ruce a nohy a majitelka studia Planet Zen.

Značka Jar reaguje na potřeby náročné a uvědomělé ženy uvedením zcela nové a speciální řady Jar DermaProtect, která má pro uživatelky dvojí přínos a to v podobě tekutého mycího prostředku na nádobí a zároveň péče o ruce.

Díky novému Jaru DermaProtect se může zdvojnásobit vaše spokojenost při mytí nádobí. Úžasně hebké ruce a čisté nádobí – to je Jar, který zároveň účinně působí proti odolné mastnotě a zanechává nádobí třpytivé.

„Ruce jsou naší vizitkou, proto by je žena měla mít vždy upravené a jemné. Jako máma dvou malých dětí se mytí nádobí nevyhnu, a proto jsem z nového Jaru DermaProtect nadšená. Mám po něm úžasně jemné ruce a navíc krásně voní,” říká Andrea Verešová, která se stala tváří Jaru DermaProtect.  V netradiční roli se na prezentační akci představila i moderátorka Gabriela Partyšová, která Andree asistovala při mytí nádobí. Salón Planet Zen pak na závěr předvedl skvělá ošetření na ruce formou masáží a pěstících zábalů.

Nový Jar DermaProtect seženete v maloobchodních prodejnách od 1. července 2011 ve dvou variantách, které budou hýčkat vaše smysly:  Aloe vera & kokosový ořech a Leknín & jojoba. Doporučené ceny: Balení o obsahu 500 ml pořídíte za 29,90 Kč, 750 ml stojí 44,90 Kč.

Pečujte o vaše ruce, Jar DermaProtect o ně pečuje také!

Zdroj a foto: Cook Communications


Další články z rubriky

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Lukáš a Pavel Šeklin se každoročně inspirují v centru světové kultury a zábavního průmyslu

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Významný český plastický chirurg Jan Měšťák nebyl vzorný klučík!

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě jsou pánové opravdu připravení

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Písně s OK Bandem mám logicky pod kůží, říká Marcela Březinová

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky

Divadlo Mír natáčí nový celovečerní film s názvem Srnky