Magazín Elita

VAŠE RUCE JSOU ZRCADLEM VAŠÍ KRÁSY

VAŠE RUCE JSOU ZRCADLEM VAŠÍ KRÁSY

Stav vašich rukou o vás může hodně prozradit. Ale ať děláte, co děláte, častý kontakt s horkou vodou a čisticími prostředky může bohužel na ženských rukou a nehtech zanechávat pocit drsnosti a vysušení – to je důvod, proč byste měly věnovat jejich péči a ochraně zvláštní pozornost.

Nový Jar DermaProtect je proto navržen tak, aby pomáhal udržet vaše ruce úžasně hebké i při mytí nádobí běžným způsobem. Tváří nového Jaru DermaProtect se stala známá modelka Andrea Verešová.

Ruce ženy hrají hlavní roli v nejvýznamnějších okamžicích jejího života, ať už je to držení se za ruce s partnerem či chování dítěte. Hned po tváři jsou ruce nejviditelnější a nejvýraznější částí jejího těla. Proto by měla kultivovaná žena věnovat stavu svých rukou zvláštní pozornost. Důvodem je i to, že ruce jsou jedinou součástí těla, která by mohla okamžitě odhalit váš skutečný věk, pokud byste se o ně nestarala, nic s tím nenadělá ani plastická chirurgie nebo ošetření Botoxem, které pro ruce nejsou k dispozici.

Je proto velmi důležité vědět, že pokožka vašich rukou je denně vystavována škodlivým účinkům, které ji vysušují a vedou ke ztrátě její pružnosti. Vnější vrstva je nejvíce postižena při práci v domácnosti a z tohoto důvodu byste měly věnovat zvláštní pozornost její ochraně a ve volném čase nechat pokožku odpočinout a hydratovat, aby si udržela svoji jemnost a hebkost.

Pokud byste chtěly mít krásné ruce navzdory každodenní práci, doporučujeme alespoň jednou týdně provést tyto nejdůležitější kroky v péči o ruce: zapilujte nehty, použijte peelingový přípravek určený pro pokožku rukou, zatlačte kůžičku, opatrně vyleštěte nehty a použijte sérum a masku na ruce s látkami proti stárnutí. „Mnoho lidí zapomíná, že škodlivé látky ovlivňují pokožku rukou v průběhu let, takže byste měly chránit ruce i při práci v domácnosti. Věnujte pozornost tomu, zda používáte čisticí prostředky, které pokožku chrání a pomáhají udržet její mladistvý vzhled,“ radí paní Kateřina Nová, odbornice na péči o ruce a nohy a majitelka studia Planet Zen.

Značka Jar reaguje na potřeby náročné a uvědomělé ženy uvedením zcela nové a speciální řady Jar DermaProtect, která má pro uživatelky dvojí přínos a to v podobě tekutého mycího prostředku na nádobí a zároveň péče o ruce.

Díky novému Jaru DermaProtect se může zdvojnásobit vaše spokojenost při mytí nádobí. Úžasně hebké ruce a čisté nádobí – to je Jar, který zároveň účinně působí proti odolné mastnotě a zanechává nádobí třpytivé.

„Ruce jsou naší vizitkou, proto by je žena měla mít vždy upravené a jemné. Jako máma dvou malých dětí se mytí nádobí nevyhnu, a proto jsem z nového Jaru DermaProtect nadšená. Mám po něm úžasně jemné ruce a navíc krásně voní,” říká Andrea Verešová, která se stala tváří Jaru DermaProtect.  V netradiční roli se na prezentační akci představila i moderátorka Gabriela Partyšová, která Andree asistovala při mytí nádobí. Salón Planet Zen pak na závěr předvedl skvělá ošetření na ruce formou masáží a pěstících zábalů.

Nový Jar DermaProtect seženete v maloobchodních prodejnách od 1. července 2011 ve dvou variantách, které budou hýčkat vaše smysly:  Aloe vera & kokosový ořech a Leknín & jojoba. Doporučené ceny: Balení o obsahu 500 ml pořídíte za 29,90 Kč, 750 ml stojí 44,90 Kč.

Pečujte o vaše ruce, Jar DermaProtect o ně pečuje také!

Zdroj a foto: Cook Communications


Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih