Magazín Elita

CHCETE BÝT PRVNÍ, KDO ZNÁ TAJEMSTVÍ ZMRZLINY?

CHCETE BÝT PRVNÍ, KDO ZNÁ TAJEMSTVÍ ZMRZLINY?

Letošní letní hit – zmrzlinová party 2. a 3. června v Praze a v Brně, všichni příznivci Ben & Jerry´s jsou zváni na Kopeček zmrzliny zdarma! Oslavte začátek léta s legendární zmrzlinou Ben & Jerry´s! Pojízdný zmrzlinový scoop shop Ben & Jerry´s na čtyřech kolech přiveze ZDARMA zmrzlinové potěšení do centra Prahy a Brna.

Jaký je lepší způsob k zahájení letního období, než s kopečkem jedné z bláznivých příchutí zmrzliny Ben & Jerry´s zdarma?

Cílem této dlouhotrvající celosvětové tradice je poděkovat věrným zákazníkům, stejně jako pozvat nové fanoušky, aby zdarma vyzkoušeli chuť zmrzliny Ben & Jerry´s. Profesionální zmrzlináři od Ben & Jerry´s budou rozdávat zmrzlinu po celý den, tak se zastavte, pozdravte je a vychutnejte si kopeček zmrzliny Ben & Jerry´s na jejich účet!  Vemte sebou i všechny své přátele, aby se připojili ke zmrzlinovým oslavám. Přesná místa v obou městech budou odhalena týden předem na Facebooku Ben & Jerry´s Česká republika a na www.benandjerry.cz. Akce Kopeček zmrzliny zdarma byla původně oslavou prvního výročí  Ben & Jerry´s v roce 1979. Tato událost byla natolik úspěšná, že se zakladatelé společnosti, Ben a Jerry, rozhodli z ní udělat každoroční tradici. Dnes se Kopeček zmrzliny zdarma slaví ve všech obchodech Ben & Jerry´s po celém světě. V průměru se každý rok rozdá více než milion kopečků zmrzliny zdarma. Vytvoří Praha a Brno nový "ZDARMA" rekord?

Cílem Ben & Jerry’s je spojit svou jedinečnou zmrzlinu, vyhlášenou pro své originální a bláznivé příchutě, s prémiovými obchody v České republice a zároveň zdůraznit, že produkty Ben & Jerry’s jsou vyráběny pouze z trvale udržitelných a Fairtrade ingrediencí té nejvyšší kvality. Společnost Ben & Jerry’s se zavázala k sociální odpovědnosti a platí svým mlékárenským farmářům prémiové ceny jako poděkování, že se tak výborně starají o své krávy a také o planetu. Farmářům, kteří pěstují Fairtrade kakao, cukr a banány, je garantována férová cena za jejich produkty. Tyto prostředky pak mohou investovat zpět do svých farem a komunit. Ben & Jerry’s používá výhradně vejce pocházející od slepic chovaných ve volném výběhu a dbá na to, aby dopad na životní prostředí byl co možná nejšetrnější, tím, že investuje do obnovitelné energie a prostřednictvím svých aktivit podporuje neutrální klima.

Zdroj: Best Communications

Fotogalerie
724 725

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih