Magazín Elita

Léto s Albi – léto plné radosti

Léto s Albi – léto plné radosti

Dovolenou za vás nezařídíme, ale zajistíme, abyste se v létě nenudili. Ať už budete kdekoliv, ať už budete s kýmkoliv. Pro všechny letní příležitosti máme výbavu, kterou nutně potřebujete. Navštivte Albi prodejny a přesvědčte se, že léto s Albi bude plné radosti.

Cestování na pohodu

Než dorazíte do cíle, musíte zdárně absolvovat přesun. V případě cestování s dětmi se dá dokonce hovořit o „přežití“. Abyste z toho vyšli na obou stranách bez úhony, mějte po ruce vše nezbytné. Na co nezapomenout?

Komfort nadevše

Dětské cestovní polštáře 3v1 si potomci na první dobrou zamilují. Kombinují v sobě roztomilou plyšovou hračku na hraní, která se po rozepnutí zipu přemění na polštářek (zadní část) a praktickou masku na oči. Teď už si jen vybrat z bohaté nabídky designů. Pitný režim nadevše! Voda ve veselé sportovní láhvi s poutkem dodá energii nejen unaveným řidičům. A když je potřeba se zahřát, stačí rozepnout heboučké polštáře 2v1 a zachumlat se do deky, která je v nich uložena. Kdo by se nechtěl tulit třeba k avokádu?

Dětské cestovní polštáře 3v1, Albi, 329 Kč

Sportovní láhve 500 ml, Albi, 349 Kč

Polštář a deka 2v1 – Avokádo, Albi, 499 Kč

Nuda nemá šanci

Jak udržet děti v klidu, když cesta ubíhá pomalu? Zkraťte jim chvíli s Kvído Cestovními aktivitami. Budou hledat rozdíly, vyplňovat křížovky a sudoku, procházet bludištěm nebo počítat obrázky. Pokud už mají hotovo, mohou vše smazat a zkusit hrát znovu. Do sešitu se totiž píše fixem, který lze pomocí papírového ubrousku setřít. Kreativní duše zaplesají nad chlupatými bloky, do nichž si mohou zapisovat zážitky z jízdy či jen tak čmárat pro radost.

  • Kvído Cestovní aktivity, Albi, 139 Kč
  • Chlupatý blok A6 – Koala, Albi, 149 Kč
  • Chlupatý blok A6 – Panda, Albi, 149 Kč

Cestovatelský deník z edice Mementerra se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Uchovejte do něj vzpomínky z výletů a plňte nevšední výzvy. Pro dobrodruhy, kteří rádi navštívená místa poznávají z úplně jiné perspektivy, se hodí Karetní výzvy – Cestovatelské, taktéž z edice Mementerra. Netradiční úkoly mohou plnit sami, s partnery, rodinou nebo přáteli, v Česku i zahraničí. Balíček obsahuje 40 výzev rozdělených do 3 kategorií – přírodní, městské a univerzální. K tomu prázdné karty na vlastní výzvy.

  • Cestovatelský deník z edice Mementerra, Albi, 349 Kč
  • Karetní výzvy – Cestovatelské z edice Mementerra, Albi, 349 Kč

Plácněte se u vody

U rybníka, na koupališti i mořské pláži – všude se dají při prodlevách na dece vytáhnout hry. Zabalte takové, které jsou skladné a zároveň je může hrát celá rodina či parta.

Bláznivá karetka Taco, kočka, koza, sýr, pizza položí všechny na lopatky. Smíchem se u ní totiž budou válet děti i dospělí. Jedná se o postřehovou hru, ve které neustále opakujete pět slov, ale přitom jste v pozoru. Když se totiž slovo shoduje s právě otočenou kartou, musíte ji zaplácnout dříve než soupeři.

Taco, kočka, koza, sýr, pizza, Albi, 349 Kč

O co jde v kvízové hře s provokativním názvem Táhni! především? Dostrkat vlajku do vítězného konce na své straně arény. V týmovém souboji budete odpovídat na zábavné otázky jednoduše ano/ne, takže můžete bez uzardění tipovat. V případě, že pouze jeden tým odpoví správně, táhne vlajku k sobě. S každou další kartou se zvyšuje sázka.

  • Táhni! – Kvízový souboj, Albi, 499 Kč

Čas vidět se s kamarády

A nejenom to! Proč sedět doma, když léto láká k pohybovým aktivitám? Vyzkoušejte venkovní hry, u kterých si protáhnete tělo i užijete spoustu zábavy. Znáte Smash Ball, zábavnou hru s prvky volejbalu, při které se rychlost a postřeh počítá? Dva týmy o 2 hráčích hrají proti sobě a snaží se skórovat údery balonu přes napnutou síť. Bean Bag je házecí hra, ve které zvítězíte přesně mířenými hody! Po odehrání 5 kol vyhrává tým/jednotlivec s nejvyšším počtem bodů. Potrénujte házení frisbee na cíl nebo si zahrajte partičku hry Disc Toss. Cílem je vhodit disk do protilehlého barelu s pomocí či bez pomoci spoluhráče.

  • Hra Smash Ball, Albi, 699 Kč
  • Hra Bean Bag, Albi, 599 Kč
  • Hra Disc Toss, Albi, 449 Kč

Na prázdniny za babičkou i na tábor

Dokážete si představit léto bez balónu? Novinka Albi Science Zářící míč nadchne nejen malé fotbalisty. Díky holografickému efektu a fosforeskujícím prvkům se s ním dá hrát v jakoukoliv denní dobu. Na světle duhově září, ve tmě svítí. Nepotřebuje přitom napájení ani baterky – stačí ho vystavit sluníčku nebo třeba pod lampu. Hodí se dovnitř i ven. Součástí balení je praktická síťovka na přenášení, věšák k uspořádání medailí a návod na 23 zábavných míčových her. 

  • Albi Science Zářící míč, Albi, 899 Kč

Kouzelné čtení nesmí na prázdninách chybět, tentokrát v nové podobě! Poklad lesních skřítků jako první mluvicí ilustrovaný gamebook na světě vtáhne do děje děti od 8 let, a to doslova. Záleží totiž jen na nich, jakým směrem se příběh bude ubírat. Cest k pokladu vede mnoho, a knihu tak mohou číst pořád dokola a nacházet v ní nové zajímavosti. Potkají přitom spoustu zvláštních tvorů, prapodivných rostlin i čarovných předmětů. Interaktivní Albi tužka není součástí produktu, je třeba ji dokoupit zvlášť.

  • Kouzelné čtení Poklad lesních skřítků, Albi, 549 Kč

Aby mozkové buňky mladších dětí přes prázdniny nezakrněly, vezměte si na pomoc Kvído Roztančené fixy – veselé sešity plné aktivit a úkolů pro rozvoj jemné motoriky i zrakového vnímání. Fixy jsou mazatelné, takže s nimi děti budou moct procvičovat znovu a znovu. Díky kroužkové vazbě a zapínání na magnet se hodí do batůžku. Jakoukoliv trasu pak oživí Kvído 5 venkovních bojovek – Cesty za pokladem, sada celkem 50 karet s příběhy a úkoly. Každá cesta je svým tématem a příběhem jiná, pasuje ale všude. Na konci jen stačí dětem schovat poklad.

  • Kvído Roztančené fixy – Poznávání přírody, Albi, 279 Kč
  • Kvído 5 venkovních bojovek – Cesty za pokladem, Albi, 249 Kč

Co si takhle společně zamlsat? A ještě se u toho poučit? Není nic lepšího než vlastnoručně vyrobené dobroty, v případě Albi Science Ovocných medvídků želé bonbony veselých tvarů. Klasické medvídky doplní jahůdky, zmrzlinky nebo kaktusy. Udělat si svoje mňamky zvládnou podle návodu už děti od 6 let. Navíc se dozví spoustu zajímavostí o potravinářských postupech.

  • Albi Science Ovocní medvídci, Albi, 499 Kč

Romantika pod hvězdami

Teplé počasí a světlo do večera nahrávají oslavám pod širým nebem. Jakoukoliv letní párty dotáhnou k dokonalosti balónky, zvlášť pokud jsou crazy a bláznivé. Vyšperkovat je můžete vlastním nápisem, stačí jen zajít na vybranou Albi prodejnu a svěřit personálu své přání. Odnesete si balónek nafouknutý heliem se 100 % originálním vzkazem. Nejlépe přitom vynikne v kombinaci s dalšími balónky, kdy společně vytvoří dechberoucí kytici, která jen tak nezvadne. Služba personalizovaných balónků je exkluzivně k dostání na vybraných Albi prodejnách.A pokud se rozhodnete balónky nafouknout až na místě, není nic jednoduššího než si obstarat helium na domácí použití. Prázdnou tlakovou nádobu lze odvézt do sběrného dvora a tím se postarat o ekologickou likvidaci.

Personalizované balónky na přání, exkluzivně na vybraných Albi prodejnách, cena se liší dle velikosti a počtu balónků

  • Helium na 30 balónků, Albi, 899 Kč


Další články z rubriky

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla