Magazín Elita

Nová limitovaná kolekce značky Columbia “ Ready to Roam“ určená mužům

Nová limitovaná kolekce značky Columbia “ Ready to Roam“  určená mužům

Stylová univerzální jarní kolekce a pohodlná pánská kolekce Ready to Roam značky Columbia poskytne ochranu na toulkách po nezmapovaných stezkách či městě, nebo třeba i při pozorování noční hvězdné oblohy. Byla navržena podle tří zásad: odolnosti, mobility a všestranné funkčnosti.

Ready to Roam oplývá vysoce kvalitními materiály, jakými jsou nylonové tkaniny ripstop, pohodlné strečové materiály a silná bavlna, spolu se zabudovanými technologiemi Columbia chránícími před slunečními paprsky, deštěm či skvrnám, i praktickými detaily v podobě vrstvených kapes. Kolekce byla navržena na míru mužům, ale díky atraktivním boxy-fit střihům, lehkým materiálům a neutrální barevné paletě nepochybně naleznou některé modely své místo i v dámských šatnících. Nicméně kolekce osahuje široký výběr oblečení a stři od řady modelů bund, vest, přes košile, trička, kalhoty a šortky, kšiltovky až po funkční obuv.

Mezi klíčové kusy kolekce bunda Columbia Landroamer je vybavena patentovanou nepromokavou prodyšnou technologií Columbia Omni-Tech, která své majitele udrží v suchu a ochrání je před deštěm, multifunkčními kapsami a nastavitelné detaily umožňují přizpůsobit střih pro větší teplo. K dispozici je v černé, zelené a velbloudí béžové barvě.  

Dalším výrazným modelem je vesta Columbia Rad Padded Vest s diagonálním čtvercovým prošíváním, která kombinuje městský styl s outdoorovou funkčností. Vesta je lehce zateplená izolací z recyklovaného polyesteru, zatímco silná bavlna se strečovým diagonálním čtvercovým prošíváním poskytuje pohodlí a flexibilitu při pohybu.

Kolekci doplňuje tkaná košile s dlouhým rukávem z 97% bavlny s příměsí streče pro pohodlí a funkčnost Columbia Landroame Woven Shirt. Dvě náprsní kapsy vytvářejí klasický vzhled s rychlým a snadným přístupem k telefonu i místem pro uložení drobnějších nezbytností.

Kalhoty Columbia Landroame Ripstop jsou svým střihem i funkčním materiálem dokonalou rovnováhou mezi městským stylem a outdoorovou multifunkčností. Tyto kalhoty s technologií Columbia Omni-Shade ochrání před UV zářením (UPF50), a díky Omni-Shield technologii značky Columbia jsou kalhoty chráněny i proti dešti či vodě a špíně. Rychleschnoucí tkanina s komfortní strečovou úpravou z nich tvoří základ pro pohodové dobrodružství. Tyto kalhoty jsou také vybaveny praktickými funkčními detaily, jakými jsou kloubová kolena či řada kapes, D-kroužek a poutko, aby měli jejich majitelé na cestách své nezbytnosti vždy po ruce.

A samozřejmě nesmí chybět v této kolekci ani obuv. Boty Columbia Landroamer Explorer jsou vyrobeny z RDS certifikované kůže s voděodolnou prodyšnou konstrukcí Columbia Omni-Tech. Obuv nabízí odolnost, tlumení a trakci pro každé dobrodružství. Bota je vybavena mezipodešví Columbia Techlite Live, novou patentovanou tlumící směsí, která poskytuje vysoký výkon na každém kroku a zároveň podporuje udržitelnost. Je vyrobena z více než 50 % z biologických materiálů a poskytuje lehké odpružení i odolnost, to vše s ohledem na cirkulární ekologii. Tvarovaná pryžová podrážka je vybavena technologií Columbia Omni-Grip pro maximální trakci rozličném na povrchu.

Vyberte si svůj cíl dobrodružství a nechte tuto odolnou kolekci Columbia, ať se postará o vaše pohodové zážitky.

Fotogalerie
19963 19964 19965 19966

Další články z rubriky

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla