Magazín Elita

Objevte novou dámskou stylovou kolekci COLUMBIA BOUNDLESS EXPLORER pro všechny nespoutané průzkumnice

Objevte novou dámskou stylovou kolekci COLUMBIA BOUNDLESS EXPLORER  pro všechny nespoutané průzkumnice

Volnočasová dámská kolekce Columbia Boundless Explorer se vyznačuje stylovými outfity od hlavy až k patě. Je určená pro všechny nespoutané průzkumnice a milovnice dobrodružství v divočině, kterým díky pokročilým technologiím nabízí pohodlí a všestrannou ochranu před chladným deštivým ránem i pro teplé slunečné odpoledne.

Tato univerzální a velmi speciální kolekce Columbia pro ženy je navržena do přírody, na trek nebo do města, nabízí univerzální barevně sladěné kousky oblečení jako například legíny, košile, kalhoty, šortky, trička nebo bundy z lehkých měkkých funkčních materiálů s technologiemi, které svým majitelkám poskytují např. prodyšnou voděodolnou ochranu OutDry Extreme, odvádí vlhkost od těla díky technologii Omni-Wick, chrání před sluncem nebo špínou a skvrnami. V kolekci nechybí doplňky či stylové funkční boty.

Kolekce kombinuje zemité barvy s ženskými odstíny růžové či neutrální bílou - buď v jednobarevných kusech, s barevnými bloky nebo s barevnými potisky. S touto funkční kolekcí značky Columbia již ženy nemusejí dělat kompromisy mezi stylem, pohodlím a funkčností.

Dámská voděodolná prodyšná bunda Columbia OutDry Extreme Boundless Shell je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru. Má bezešvou tepelně lepenou konstrukci s měkkou podšívkou pro celodenní pohodlí a příjemný pocit při dotyku s pokožkou. Tato stylová bunda spojuje funkčnost s trendy střihem a pohodlím. Ženy ji ocení na výletech, procházkách, na cestách i ve městě např. při každodenním dojíždění třeba do práce.

Univerzální tričko s krátkým rukávem Columbia Boundless Trek je lehké, vzdušné a vyrobené ze 62 % z recyklovaného polyesteru s pohodlným strečem. Technologie Columbia Omni-Wick odvádí pot od těla a zajistí díky rychlému schnutí pocit sucha a pohodlí ve městě nebo na trailové stezce. Je také ideální na cesty, protože je lehce odolné proti mačkání. Tričko je k dispozici v jednobarevné nebo potištěné variantě.

Pohodlné kargo kalhoty s kapsami Columbia Boundless Trek mají univerzální střih, jsou vyrobeny z lehké strečové tkaniny s technologií Omni-Shade, blokující UV paprsky a Omni-Shield, která odpuzuje déšť a odolává skvrnám. Legíny jsou tzv. “evergreenem” pohodlí a volnočasové módy. Legíny Columbia Boundless Trek mají vyšší široký pohodlý pas, kapsu na mobil a technologií Omni-Wick pro rychlé odpařování potu při aktivním pohybu. Legíny jsou k dispozici jednobarevné variantě nebo s potiskem.

Kolekce nabízí i řadu doplňků, které barevně nebo vzory ladí se zbytkem kolekce. Například univerzální praktický 18l batoh Columbia Trek.

Letošní kolekce oblečení Boundless Explorer inspirovala Columbii k vytvoření nové dámské řady oblíbené funkční obuvi Peakfreak, která zajistí pohodlí a radost z outdoorových aktivit. Model Columbia Peakfreak Hera OutDry je výkonnou trekovou botou ve stylu tenisky, která byla navržena speciálně pro ženské chodidlo. Její konstrukce tak poskytuje pohodlí a ochranu specifických částí chodidla a kotníku. Objemný pěnový límec zafixuje a chrání achilovku před podrážděním a vnitřní konstrukce svršku boty chrání tzv. met-flex zónu díky měkčímu materiálu strategicky umístěnému na palcovém a metatarzofalangeálním kloubu. Tento model, který je díky technologii Columbia OutDry voděodolný a zároveň prodyšný, se dodává ve svěžích a módních barevných provedeních a lze snadno sladit s kolekcí Boundless Explorer do originálního looku. K dispozici je v nízké nebo středně vysoké kotníkové verzi.

Fotogalerie
19939 19940 19941 19942 19943

Další články z rubriky

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

LD Seating představuje nové židličky Lotus od designéra Martina Ballendata

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte z nich venkovní posezení!

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Formální móda podzimu přichází opět s proužky

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Táňa Tkadlecová a Bohdana Kolínková tvoří kolekce s něžným dotekem folklóru

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla