Magazín Elita

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Pro vaší dokonalou pohodu a jedinečné zážitky na dobrodružných výletech do přírody přináší letošní jaro oblíbená značka Columbia novou voděodolnou kolekci OutDry Etreme Wyldwood, která dokonale ochrání od hlavy až k patě před rozmary počasí a udrží své majitele v dokonalém suchu i při silném dešti.

Oceňovaná technologie Columbia OutDry Extreme představuje unikátní lehkou, nepromokavou a prodyšnou konstrukci s vodotěsnou membránou ze 100% recyklovaného polyesteru bez obsahu PFC umístěnou na povrchu oděvu a utěsněné švy. Oblečení s touto technologií tak vyniká voděodolností  i vynikající prodyšností, která odvádí vlhkost a zabraňuje přehřívání a nepohodlí při fyzickým aktivitách. Vyniká ale také  odolností oděvu a díky lehkému na dotek měkkému strečovému materiálu i pohodlností při nošení.

Pojďme objevit novou jarní kolekci OutDry Extreme Wyldwood:

Nepromokavá bunda Columbia OutDry Extreme  Wyldwood je dokonalá lehká turistická bunda do vlhkého počasí, kterou jednoduše sbalíte do vlastní kapsy.  Bunda s voděodolnou technologií Columbia OutDry Extreme je vyrobená ze 100% recyklované 4-směrně strečové polyesterové tkaniny bez PFC, je na dotek měkká a vnitřní síťovinová podšívka zvyšuje pohodlí a příjemný pocit při dotykem
s pokožkou. Prodyšnost materiálu umožňuje odvod přebytečného tepla i vlhkosti a tak maximalizuje svobodu pohybu. Design bundy s reflexními detaily, krytými švy a zipy nabízí výjimečnou ochranu před deštěm, a to díky integrované nastavitelné kapuci s lemem odvádějícím vodu, zvýšenému límci, nastavitelným manžetám na suchý zip, stahovatelnému spodnímu okraji i mírně prodlouženému střihu. Bunda je k dispozici v dámské i pánské verzi a několika barvách za 6 999 Kč.

Novinkou jsou lehké voděodolné prodyšné turistické kalhoty Columbia OutDry Extreme Wyldwood, které jsou vyrobeny ze stejného strečového vodotěsného materiálu a jako bunda je lze sbalit do vlastní kapsy. Jednoduše je tak budete mít v případě potřeby na vašich dobrodružných výpravách vždy po ruce. Střih s kloubovými koleny, pohodlným strečem, stahovací šňůrkou v pase a ve spodním lemu i 3/4 boční zip na nohavicích pro snadný přístup k botám nabízí maximální funkčnost a flexibilitu pohybu. Nabízí se v dámské i pánské verzi za 4 999 Kč.

Outfit doplňuje lehká voděodolná sbalitelná kšiltovka Columbia OutDry Extreme Wyldwood Waterproof Trail s utěsněnými švy a prodyšnou konstrukcí a nastavitelnou velikostí pro flexibilní celodenní pohodu a ochranu na cestách.

Kromě kolekce OutDry Extreme nabízí jarní kolekce Columbia širokou škálu klasických a výkonných funkčních bund do deště s patentovanou voděodolnou prodyšnou technologií Columbia Omni-Tech.

Klíčovým kouskem v této řadě je bunda Columbia Ampli-Dry dostupná ve verzi pro muže i ženy za 4 399 Kč. Je navržena tak, aby poskytovala pokročilou voděodolnost a prodyšnost pro outdoorové aktivity ve vlhkých a náročných podmínkách. Zároveň umožňuje unikání potu a vlhkosti a tak vás během outdoorových aktivit udrží v suchu a pohodlí.  Bunda má nastavitelné manžety, lemy a kapuci, kloubové rukávy pro větší volnost pohybu a ventilační otvory v podpaží pro větší prodyšnost. Ampli-Dry Shell je navíc lehká a sbalitelná do vlastní kapsy, takže ji lze snadno nosit v batohu a vrstvit s jiným oblečením.

K základu výbavy patří i správná obuv. Letošní novinkou jsou vysoce funkční a pohodlné turistické boty Columbia Konos TRS OutDry, jejichž atraktivní design tenisky je vybaven voděodolnou prodyšnou technologií OutDry a novou technologickou platformou Omni-Max kombinující trakci, stabilitu a odpružení pro nepřetržité pohodlí chodidla a návrat energie. Kolekce Konos nabízí několik dámských a pánských modelů a cena se pohybuje od 2 499 do 2 999 Kč.

Nepodceňujte ani funkční vrstvení. Stylová mikina  Columbia Summit Valley Hoodie s integrovanou kapucí je vybavena technologií Omni-Wick, která účinně odvádí vlhkost od těla na vnější stranu mikiny pro rychleschnoucí vlastnosti a technologií Omni-Shade s UV ochranou. K dispozici je v dámském i pánském provedení za 1 799 Kč.

Jarní kolekce Columbia nabízí i řadu funkčních mikin, triček, kalhot nebo třeba legín, které jsou vybaveny technologiemi poskytujícími ochranu pro aktivní pohyb i před proměnlivým počasím. Široká škála barev i vzorů umožňuje poskládat atraktivní outfity od hlavy k patě. Nechybí ani doplňky v podobě kšiltovek, klobouků, ledvinek a velký výběr batohů.
Kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Palladium - Praha 1, OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportovna.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.zoot.cz.

Fotogalerie
19822 19823 19824 19825 19826

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?