Magazín Elita

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

Vyhlášená pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě a vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní nabídce, tak ve speciálně sestaveném brunchovém menu, které poslední březnovou neděli oslavuje svátky jara.

Jaro v restauraci The Artisan spojuje tradice i neotřelou gastronomii. „Inspirací je probouzející se příroda, v jednotlivých chodech tak nesmí chybět zelené výhonky, kopřivy, špenát nebo medvědí česnek, které nejen na Zelený čtvrtek tělu dodají potřebnou sílu a energii. I proto jsme zařadili naši domácí fermentovanou a nakládanou zeleninu, která našim pokrmům dodá potřebnou svěžest a řadu důležitých živin,“ říká David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

Jarní menu nabídne tradici v podobě jehněčího kolínka s bramborovou kaší nebo králíka ve svěží kombinaci s kopřivovou nádivkou, rizoto s medvědím česnekem nebo candáta se smetanovým špenátem a polentou. Chybět nesmí ani salát s kopřivou a medvědím česnekem. Sladkou tečkou na závěr bude grilovaný mazanec, medovník nebo mrkvový dort se zmrzlinou.

Během velikonočního brunche, který se uskuteční poslední březnovou neděli, si mohou hosté vychutnat speciality, jako je špenátové rizoto nebo jehněčí kolínko s bylinkami, rybu na másle s fermentovanou zeleninou, tradiční kopřivovou nádivkou nebo mrkvový tatarák. Milovníci klasiky se mohou těšit na králíka na slanině nebo pražskou šunku s hořčičným glazé. Sladké zakončení čeká hosty v podobě mazance, perníčků, lineckého pečiva s meruňkovou marmeládou nebo tematického mechového či mrkvového dortu.

Více informací naleznete na: www.theartisan.cz nebo na facebookové stránce pražského hotelu Marriott a restaurace The Artisan.

Fotogalerie
19549 19550 19551 19552

Další články z rubriky

Malé tvary, velké možnosti

Malé tvary, velké možnosti

Pro osvěžující koktejl jsou důležité suroviny a alkohol, který použijete

Pro osvěžující koktejl jsou důležité suroviny a alkohol, který použijete

Užijte si horké letní dny s osvěžujícími bezpeckovými melouny Bouquet

Užijte si horké letní dny s osvěžujícími bezpeckovými melouny Bouquet

Big Boy představuje novinky pro jaro a léto

Big Boy představuje novinky pro jaro a léto

Hravé velikonoční pečení: tradiční zajíček, kterého si zamilujete!

Hravé velikonoční pečení: tradiční zajíček, kterého si zamilujete!

PURE fest

Písecký víkend módy a designu