Magazín Elita

Rozhýbejte na festivalu Life! tělo i obličej

Rozhýbejte na festivalu Life! tělo i obličej

Aktivity, které organizátoři festivalu Life! chystají, zaujaly i známou fitness trenérku Hanku Kynychovou a modelku Hanku Vágnerovou. Našel se v nich i specifický druh Ondřeje „Cvička“ Sokol a možná se v nich ve veletržním pavilonu G1 najdete i vy a jako bonus si třeba i zacvičíte trenérem Cvičkou. Těšit se můžete i na fitness zónu, tedy na posilovací stroje a skupinové lekce s profesionálními trenéry. Festival Life! se koná od 24. do 26. listopadu.

TAXI Life!: https://www.youtube.com/watch?v=6uwaeK9XLaw

A co vás čeká? Množství posilovacích strojů, jejichž správné používání vás naučí profesionální trenéři z prémiového brněnského klubu ZONE4YOU. O víkendu nebudou chybět ani skupinové lekce, jako jsou body pump, tabata, jóga či pilates. Po náročném sportovním výkonu si můžete dopřát i relaxační masáž nebo probrat regeneraci s fyzioterapeuty.

Poznejte složení těla

Pokud chcete lépe poznat stavbu svého těla, nechte se změřit na přístroji InBody. Zjistíte, kolik procent vaší hmotnosti tvoří tuky, svaly či voda. Když nebudete spokojení a budete chtít něco změnit, výživoví poradci vám pomůžou s úpravou jídelníčku.

Cvičení už od mládí

Ve fitness zóně najdou vyžití i děti, pro které je připravená fitness dráha. Tu si můžou zkusit proběhnout rovnou na čas. A soutěžit se bude i ve výdrži na hrazdě.

Se zdravím poradí lékaři

Nový projekt HEALTHY Life!, do kterého se zapojili odborníci z Fakultní nemocnice u svaté Anny, vám odhalí zajímavé informace o vašem zdraví. V sobotu vás čeká určování krevních skupin, v neděli si zase můžete nechat zkontrolovat kožní znaménka nebo získat informace o tom, jak se zbavit akné.

Procvičíme i obličej

Moderátorka Marta Dřímal Ondráčková založila v roce 2020 projekt Udrž ksicht a nejen své sledující na Instagramu učí, jak procvičovat obličejové svaly. Obličejovou jógu vám představí v sobotu 25. listopadu přímo v pavilonu G1.

Festival Life! se koná od 24. do 26. listopadu na brněnském výstavišti. Otevřeno je od 9 do 18 hodin, v neděli pouze do 16 hodin. Základní vstupné stojí 250 korun, on-line ho pořídíte o padesát korun levněji. Více informací najdete na www.festivallife.cz.

Fotogalerie
18870 18871

Další články z rubriky

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Na vlně audioknih