Magazín Elita

Vyber správnou barvu a řízni do toho!

Vyber správnou barvu a řízni do toho!

Rafinované spojení originálního designu a moderních barev vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. Máte volnou ruku: vyberte si kovaný nůž v barvě, která bude nejlépe odrážet váš styl.

Jste připraveni na explozi barev? Pět nových odstínů kolekce nožů Classic německé značky Wüsthof, inspirovaných barvami ze světa gastronomie, je stejně zářivých a originálních jako vy. Spojením klasického designu a moderních barev vznikly jedinečné nože plné emocí. Dokonalé nože kované z jednoho kusu oceli, vyrobené přímo ve městě Solingen, s osmi základními typy čepelí nyní zdobí barevné rukojeti.

Uklidňující odstín Velvet Oyster, který vyvolává příjemné vzpomínky na čtení v útulné místnosti u krbu nebo nalévání nápoje do oblíbené skleničky. Má v sobě něco moderního a výhodou je, že se hodí k mnoha různým stylům interiéru. Snadno se kombinuje, aniž by tato barva vyčnívala. Působí velmi uvolněně, nenásilně.

Purple Yam je barva vašeho veselejšího já, které se nebojí vystoupit z řady. Tento studený odstín, který je mladistvý i retro zároveň, je ideální pro povzbuzení tvůrčích sil v kuchyni. Je to čistý zářivý tón, který vás vždy pozitivně naladí.

Coral Peach je energický odstín, na který se můžete spolehnout, že přípravu jídla osvěží. Sebevědomý a zábavný. Obecně nože s barevnou čepelí vyvolávají mnohem více emocí než klasické černé. S těmito barvami si v kuchyni užijete mnohem více zábavy.

Jemná a zasněná barva Pink Himalayan Salt, která vám jistě vykouzlí úsměv na tváři pokaždé, když vezmete během přípravy čerstvých potravin nůž do ruky. Je to univerzální, a přitom rafinovaně křiklavý odstín se špetkou hrdé drzosti.

Tasty Sumac je barva, co má hloubku i dosah jako sklenice plná vína. Je to barva silná, odvážná a oduševnělá zároveň. Má v sobě určitou hřejivost, inspiruje k tvoření a zkoušení nových věcí v kuchyni a dodává k tomu i odvahu. Vyvolává pocit pohody, vzrušení a dobré nálady.

Nových barev se dočkaly nože: 
kuchařské nože 16 a 20 cm
nůž na zeleninu 9 cm
nůž na šunku 16 cm
nůž na chleba s dvojitě vlnkovaným ostřím 23 cm
nůž na uzeniny s vlnkovaným ostřím 14 cm
nůž na steaky s rovným ostřím 12 cm
nůž santoku s dutými výbrusy 17 cm


Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih