Magazín Elita

Být sám sebou? Díky rodinnému krejčovství TESSUTO to je možné!

Být sám sebou?  Díky rodinnému krejčovství TESSUTO to je možné!

Všichni se chceme oblékat tak, abychom vyjádřili svoji jedinečnost, ukázali svoji osobnost a zároveň udělali ten správný první dojem. Porozumět umění módy v rychle se měnícím moderním světě však není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Nejde jen o to, jak dokonale sladit barvy a střihy jednotlivých kousků, ale také o to vkusně vybrat druh oděvu podle příležitosti, kam ho vynesete. Vyvarujte se modním faux-paux, ušijte si oděvy na míru od české krejčovské značky.

Řešení problému, který trápí mnoho mužů a žen, je přitom vcelku jednoduché. Místo nákupu oblečení v retailových obchodech dejte přednost oděvům šitým na míru. Investice do dobře padnoucího a vkusného oblečení vám umožní nejen dobře vypadat, ale i se skvěle cítit, kdykoliv si oděv obléknete.

Rodinné krejčovství TESSUTO je ztělesněním kvalitního českého řemesla. Pro své klienty vytváří nejen elegantní a nadčasové modely, ale především módní kousky dokonale padnoucí jejich osobnosti, postavě a příležitosti, ať už je jakákoliv. Oděvy na míru jsou velmi slušivé a umožní vám zvýraznit přednosti a naopak upozadit partie, které toužíte skrýt. Dámské i pánské oblečení je v krejčovství šito z vysoce kvalitních látek od předních světových tkalcoven. Materiály jsou pečlivě vybírány přesně podle vašich potřeb i představ, se smyslem pro detail. Staňte se součástí procesu šití a „uvařte“ si váš originální kousek na míru, stejně jako to udělal pan Ing. Milan Bočkai, majitel společnosti MB Catering Žatec, úspěšně podnikající v gastronomii.

Potřebujete-li ve své profesi splňovat přísná dress code kritéria, jako pan Milan, nebo jste-li módní nadšenec, který má jasnou vizi svého outfitu a nemůže takový nikde v konfekci zakoupit, obraťte se na zkušený tým českého krejčovství TESSUTO. Setkáte se s profesionálním a osobním přístupem v pětihvězdičkovém prostředí hotelu The Emblem v centru Prahy, kde se krejčovský salónek nachází.

Pro gentlemany všech konfekčních i nekonfekčních velikostí dokáže tým krejčovství ušít dokonale padnoucí obleky na míru, stejně tak jako fraky nebo žakety, košile u kterých si volíte typ límce, manžet, zapínání, barvu knoflíčků i šicích nití až po volnočasová saka, kalhoty a společenské nebo sportovní vesty.  Díky velké empatii a jedinečnému know-how je TESSUTO vyhledávaným krejčovstvím právě mezi podnikateli, kteří si cení šikovných českých rukou, nadšení a časové flexibility týmu, který rád za klienty dojede i do jejich kanceláří nebo domovů.

Nenechte si ani vy ujít jedinečnou příležitost pozměnit svůj názor na vnímání důležitosti správného odívání a domluvte si osobní schůzku. Na tom, jak vypadáte, záleží.

Fotogalerie
17614 17615 17616

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih