Magazín Elita

Za chvíli je jaro v rozpuku. P.S. Miluji tě!

Za chvíli je jaro v rozpuku. P.S. Miluji tě!

Měsíc květen je provázán láskou. A to ve všech směrech. Nejen první máj, ale i Den matek je ideální dobou na to, obdarovat ty, na kterých nám záleží. Obejmutím, polibkem, pohlazením nebo malou drobností od srdce, která jim připomene, jak je máme rádi…

Nordic Ware, Forma na bábovku Srdce, karamelová, 2,4 l

Láska prochází žaludkem. A tak skvělým dárkem pro partnera, maminku nebo kamarádku může být ručně upečená bábovka ve tvaru srdce. Tu připravíte díky formě americké značky Nordic Ware, která je vyrobená z litého hliníku s perfektním rozložením tepla pro dokonalý výsledek. Formu o objemu 2,4 l a v jemném tónu mléčných karamel pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 399 Kč.

Villeroy & Boch, Skleněná váza Rose Garden, růžová, 20 cm

Ikonická váza z prolamovaného skla vychází z romantické kolekce Rose Garden od světové porcelánky Villeroy & Boch. Na první pohled zaujme svým výrazným růžovým odstínem v kombinaci s oblými vintage tvary, které se stanou ozdobou každé místnosti. Váza o výšce 20 cm je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 115 Kč.

Rosenthal, Hrnek v dárkovém balení Květinová abeceda, písmeno A, květina Aster, 400 ml

Skvělý dárek, který potěší nejen milovníky květin. Hrnek z kolekce Květinová abeceda od porcelánky Rosenthal má na stěnách kostního porcelánu vyobrazena jednotlivá písmenka abecedy. U každého z nich je navíc také namalovaná květina, jejíž latinské jméno na dané písmeno začíná. Díky velkému objemu 400 ml si z něj můžete vychutnávat kávu, čaj či jakýkoliv jiný oblíbený nápoj. Hrníček, který je zabalen v dárkové krabičce, zakoupíte v různých písmenech abecedy v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 390 Kč.

Novinka: Villeroy & Boch, Hrnek Jubilee 275 Mariefleur, 290 ml

Limitovaná výroční kolekce hrnečků Jubilee vznikla k 275. výročí společnosti Villeroy & Boch. Odkazuje přitom na tradice porcelánky a zrcadlí v ní motivy již dobře známých dekorů z předchozích kolekcí, jako je Mariefleur, Avarua nebo Petite Fleur. Vyrobeny byly v omezeném počtu, a tak jde zároveň o krásný sběratelský kousek, který udělá radost všem milovníkům prémiového porcelánu. Novinku v podobě hrnku bez ouška o objemu 290 ml najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 555 Kč.

Speciální tip:  Rosenthal, Porcelánová váza Husa, 14 a 20 cm

Na květinu nebo jen tak pro radost. Roztomilá porcelánová váza ve tvaru husí hlavy s krkem je vtipnou dekorací do moderních interiérů. Ideální je pro vystavení jarních květů, travin, větviček nebo menších kytic. Čisté linie a kontrastní bílá barva dělají z vázičky designový kousek i sám o sobě. Tato novinka je k dostání ve dvou velikostech 14 cm a 20 cm v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz od 519 Kč.

Rosenthal, sada porcelánu Brillance Grand Air kombi šálky/talíře, 6 ks

Rozkvetlé luční louky zalité sluncem a záplavou divokých květů jsou hlavním motivem ikonické kolekce Grand Air z dílny německé porcelánky Rosenthal. Ta přináší nádherné barevné kombinace na bílých talířcích, šálcích a hrníčcích vyrobených ze špičkového kostního porcelánu. Autorkou tohoto návrhu je švýcarská oděvní designérka Regula Stüdli. Porcelán se dá skvěle kombinovat s dalšími Rosenthal kolekcemi, jako je Brillance White, Brillance Fleurs des Alpes či Brillance Fleurs Sauvages. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz od 510 Kč.

Masion Berger Paris, Dárková sada: katalytická lampa Glacon Ginkgo + Jemné bílé pižmo, 250 ml

Dárkové balení v podobě katalytické lampy Glacon Ginkgo a interiérového parfému Jemné bílé pižmo o objemu 250 ml je skvělým úvodem do světa opojných vůní francouzské značky Maison Berger Paris, které nejen krásně voní, ale zároveň také čistí vzduch. Katalytická lampa představuje designový kousek vyrobený ze silnostěnného skla ve vintage stylu s oblými hranami. Její součástí je i elegantní parfém s názvem Jemné bílé pižmo, který vnese do bytu lehkou pudrovou vůni v kombinaci s citrusy, cedrovým dřevem a květinovými tóny růže. Celou sadu najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 099 Kč.

Fotogalerie
17452 17453 17454 17455 17456 17457

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku